Ο Κούλλης Νικολάου για τη μεταγραφή του στον ALPHA:'Δημιουργούμε δύο αμιγώς ελληνικές παραγωγές'

0

Για τη συνεργασία του με τον ALPHA αλλά και τα 2 νέα σίριαλ που ετοιμάζει, μίλησε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός και τηλεοπτικός παραγωγός, Κούλλης Νικολάου...


«Ο Alpha μάς τίμησε με τη συνεργασία του και θέλουμε να ανταποκριθούμε στην πρόκληση. Δημιουργούμε δύο αμιγώς ελληνικές παραγωγές, οι οποίες δεν θα έχουν κανένα κυπριακό στοιχείο», λέει μιλώντας στην 'Espresso', και συνεχίζει τις αποκαλύψεις: «Η καθημερινή σειρά, “Τατουάζ”, ξεκινά γυρίσματα στις 25 Ιουνίου σε Μετέωρα, Αίγινα, Αθήνα, Αγγλία. Στη σειρά θα πρωταγωνιστεί μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών, μεταξύ αυτών οι Γιώργος Παρτσαλάκης, Απόστολος Γκλέτσος, Ελίνα Ακριτίδου, Χρύσα Παπά, Στέφανος Μιχαήλ. Η πρωταγωνίστρια θα είναι και η μεγάλη έκπληξη», αναφέρει.

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται και για τη δεύτερη σειρά, για την οποία μας λέει ότι πρόκειται για δουλειά υψηλών προδιαγραφών, γυρισμένη στην Ελλάδα... 

«Το “Κόκκινο νυφικό” είναι εβδομαδιαίο, με κωμικές πινελιές ,και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 25 Αυγούστου. Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Δανάη Σκιάδη, Γιούλικα Σκαφιδά, Θεοχάρη Ιωαννίδη, Δημήτρη Κουρούμπαλη, Ελένη Βαΐτσου, Γιώργο Ζένιο, Νίκο Πουρσανίδη».

Κλείνοντας την κουβέντα μας, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του «Μπρούσκου», αποκάλυψε ότι η σειρά, που επί τέσσερα χρόνια ήταν στο top της λίστας τηλεθέασης, πωλήθηκε και θα προβληθεί και στο Ισραήλ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !