όλες οι λεπτομέρειες...


Έκλεισε η συµφωνία για τη συνεργασία Αλαφούζου - Παναγιωτάκη.  Το αίσιο τέλος στις σχετικές συζητήσεις επισφραγίστηκε σε συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στα µέσα της εβδοµάδας στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ ,στο Νέο Φάληρο.

Πρόκειται για ένα project στο οποίο οι δύο πλευρές είχαν επενδύσει πολλά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αφού ο µεν πρώτος επιθυµούσε να βρει έναν τρόπο να ισορροπήσει µεταξύ ενηµερωτικού και ψυχαγωγικού προγράµµατος, µε όσο το δυνατόν µικρότερο οικονοµικό κόστος, δεδοµένης της δύσκολης συγκυρίας, ο δε δεύτερος έχει την ευκαιρία να δώσει ακόµη µεγαλύτερο στίγµα στην ενηµέρωση, εµπλουτίζοντας το ειδησεογραφικό κοµµάτι, που αποτελεί και τη ναυαρχίδα του καναλιού. Σύµφωνα µε τα όσα έχουν γίνει γνωστά µέχρι στιγµής, η βάση της συµφωνίας αφορά την προβολή κοινών παραγωγών των δύο καναλαρχών, οι οποίες θα άπτονται του πολιτικού ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο αυτό, γνωστά ονόµατα της ενηµέρωσης του τηλεοπτικού σταθµού του Γιάννη Αλαφούζου θα εµφανίζονται στο Action24, αφήνοντας χώρο για την περαιτέρω στροφή στον χώρο της ψυχαγωγίας, που σχεδιάζεται εδώ και µήνες στο Νέο Φάληρο µετά το επιτυχηµένο στοίχηµα του «Survivor». Πιλοτικά, το εγχείρηµα θα ξεκινήσει από τις αµέσως επόµενες ηµέρες κιόλας, ενώ θα «τρέξει» κανονικά από τον Σεπτέµβριο. Σε πρώτη φάση, στις ήδη υπάρχουσες ενηµερωτικές εκποµπές του Action24 (που µε τα µέχρι στιγµής δεδοµένα δεν πρόκειται να επηρεαστούν) θα προστεθεί από την πλευρά του ΣΚΑΪ ένα πολιτικό πρόγραµµα µε τη Νίκη Λυµπεράκη.

Πηγή:Parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]