'Δεν έχω συζητήσει ακόμα τίποτα με τον AΝΤ1'

0

Είναι στον ΑΝΤ1 πολλά χρόνια, και η εκπομπή της συνεχίζεται φέτος για 5η χρονιά.

Ο λόγος για την παρουσιάστρια-δημοσιογράφο, Φωτεινή Γεωργίου, που σε συνέντευξή της μιλά για την εκπομπή, τις συζητήσεις με το κανάλι, αλλά και τη ζώνη προβολής...


«Η εκπομπή είμαι εγώ!». Μ’ αυτή την παραδοχή, η Φωτεινή Γεωργίου μιλά για το «Υγεία πάνω απ’ όλα», που συνεχίζει την τηλεοπτική πορεία του τα Σαββατοκύριακα στον ΑΝΤ1 (08.45) για πέμπτη συνεχή χρονιά. Με τον τίτλο της εκπομπής να αποτελεί και το motto της, η δημοσιογράφος
μιλάει στην εφημερίδα, «Espresso», για τη θεματολογία, το κοινό της αλλά και για την προσωπική της ζωή, την οποία όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο κρατά διακριτικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Αυτά που λέω μέσα από την εκπομπή τα πιστεύω», εξηγεί. «Θεωρώ αδόκιμο και δεν θα μπορούσα να λέω κάτι που δεν έχω δοκιμάσει. Είναι η δική μου άποψη, την οποία παρουσιάζω στους τηλεθεατές σε πιο θεωρητικό, αλλά και σε πιο ουσιαστικό επίπεδο. Είναι η αλήθεια μου» ,μας λέει για την εκπομπή της, που όλα αυτά τα χρόνια δίνει συμβουλές στους τηλεθεατές και αποκαλύπτει χρήσιμα μυστικά υγείας, ευεξίας κι ομορφιάς, ενώ μας ενημερώνει και για τις τελευταίες εξελίξεις στην ιατρική και την ψυχολογία.

Η εκπομπή πέρασε από διάφορες τηλεοπτικές ζώνες μέχρι να καταλήξει στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, που φαίνεται ότι της ταιριάζει περισσότερο.
«Η πρωινή ώρα μάς “έκατσε” και ο κόσμος μάς βλέπει. Αν και ξεκινάει λίγο πιο νωρίς φέτος, όμως, έχουμε διαπιστώσει ότι κυλάει καλύτερα το πρωί και έχουμε βρει το κοινό μας».

Στην εποχή της επιστροφής των ριάλιτι και της παντοδυναμίας των εκπομπών μαγειρικής, μια εκπομπή για την υγεία θα έχει συνέχεια; 
«Δεν έχω συζητήσει ακόμα τίποτα με το κανάλι. Μακάρι να συνεχιστεί η εκπομπή, ωστόσο, επειδή θέλω κάθε χρονιά να εξελίσσεται και να παρουσιάζουμε κάτι διαφορετικό στο κοινό, έχω ήδη αρχίσει να βλέπω τι ενότητες θα προσθέσω. Μια από αυτές είναι και η ενότητα “μαμά και παιδί”, αφού έχουμε πολλά μηνύματα τηλεθεατών που ζητούν να επανέλθει» λέει.

Η Φωτεινή Γεωργίου, εκτός από μια επιτυχημένη δημοσιογράφος του ιατρικού ρεπορτάζ και παρουσιάστρια, είναι και μητέρα μιας 15χρονης κόρης.
«Είναι αυστηρός κριτής. Μου λέει πάντα την αλήθεια και στη ζωή μου, μου αρέσει η αλήθεια, όσο σκληρή και αν είναι», αναφέρει και συνεχίζει μιλώντας για τη σχέση της μαζί της: «Είμαι η μαμά της. Ακόμη και αν οι συμμαθητές της έρχονται και της λένε διάφορα για την προβεβλημένη μαμά της, εκείνη απαντάει ότι “η μαμά μου για μένα είναι η μαμά μου”», τονίζει.

Η Φωτεινή Γεωργίου δεν κάνει μόνο την παρουσίαση, αλλά και την έρευνα, το ρεπορτάζ, την επιμέλεια και την αρχισυνταξία της εκπομπής ,«Υγεία πάνω απ' όλα». Έτσι λοιπόν τρέχει «σαν τον Βέγγο», όπως λέει χαρακτηριστικά, γι' αυτό δεν θα μπορούσε να μην αναγνωρίσει ως φύλακα άγγελό της τη μητέρα της, Λούλα. «Αν δεν είχα τη μαμά μου, δεν θα μπορούσα να τα κάνω όλα αυτά. Με βοηθάει στα πάντα», λέει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !