Ο 5χρονος Γιώργος χρειάζεται την αγκαλιά μας! - Συναυλία αγάπης απόψε στο Λασίθι...


Απόψε, στις 19.00, η αγάπη και η αλληλεγγύη θα δώσουν το δυνατό τους ''παρών'' για τον μικρό Γιώργο.

Ο 5χρονος Γιώργος, δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο, και γι' αυτό κρίνεται επιτακτική η άμεση μεταφορά του σε νοσοκομείο του εξωτερικού, ώστε να λάβει περαιτέρω βοήθεια.Οι εποχές δυστυχώς δεν ευνοούν ,όμως, η ανθρωπιά είναι ευτυχώς παρούσα. Απόψε, λοιπόν, όλη η τοπική κοινωνία του Οροπεδίου Λασιθίου -και όχι μόνο- ενώνεται για να μαζέψει τα χρήματα που χρειάζεται η οικογένεια του μικρού Γιωργάκη, που από πολύ μικρό παλεύει με την ασθένεια.

Έτσι, στο  Lasinthos Eco-Zoo Park, στον Αγ. Γεώργιο Οροπεδίου, θα δοθεί μια συναυλία αγάπης και όλα τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά στην οικογένειά του.Σε αυτή την ανθρώπινη πρωτοβουλία συμπράττουν-αφιλοκερδώς- απόψε οι εξής καλλιτέχνες: Κωστής Σαριδάκης, Νεκτάριος Σαμόλης, Γιώργος Χριστονάκης, Μιχάλης Κουνάλης, Νίκος Τζουλιαδάκης,  Αλέξανδρος Παπαδάκης, Μιχάλης Ι. Κουνάλης και ο Αλεξάκης Μανώλης.

Ακόμη, στη συναυλία αυτή θα ψυχαγωγήσει τους μικρούς μας φίλους ο δημοφιλής κι αγαπητός κλόουν της Κρήτης, Τσιχλόφουσκας! 

Επί πλέον, αξίζει να τονιστεί πως η πρωτοβουλία αυτή διοργανώνεται από τον Σύλλογο Γυναικών του Οροπεδίου ,ΡΕΑ , που συνεχώς βρίσκεται στην πρώτη γραμμή τέτοιων φιλανθρωπικών δράσεων.


Τη συναυλία υποστηρίζουν οι:

ECO PARK LASSINTHOS(ο χώρος που θα διεξαχθεί η συναυλία)

Εκπολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Οροπεδίου Λασιθίου

Π.Σ. Τζερμιάδων "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"

Π.Σ. Μαρμακέτων "ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΖΑΝΗΣ"

Π.Σ. Μέσα Λασιθίου "Η ΑΛΟΪΔΑ"

Π.Σ. ΑΒΡΑΚΟΝΤΕ "Η ΠΡΟΟΔΟΣ"

Π.Σ. ΚΑΜΙΝΑΚΙΟΥ

Π.Σ. ΜΑΓΟΥΛΑ

Π.Σ. ΨΥΧΡΟΥ

Π.Σ. ΠΛΑΤΗΣ

Π.Σ. ΛΑΓΟΥ-ΠΙΝΑΚΙΑΝΟ

ενώ, συμμετέχουν οι:

Π.Σ. ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Π.Σ. ΚΑΤΩ ΜΕΤΟΧΙΟΥ

Π.Σ. ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: