ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο ΑΝΤ1 το βγάζει από το συρτάρι...

0
δεν το εξασφάλισε τώρα το κόνσεπτ...


Ο ΑΝΤ1 αυτή την περίοδο αναζητά γενικώς τα κόνσεπτ που θα υλοποιήσει τη νέα σεζόν και καθημερινά γίνονται επαφές και συζητήσεις για το τι θα κλειδώσει και τι όχι.

Όπως ενημέρωσε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στη Real ,ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει μέσα σε άλλα ένα νέο τηλεπαιχνίδι που λέγεται Who' s Still Standing, δηλαδή, σε ελληνική απόδοση , Ακόμα Στέκομαι. Σύμφωνα με το κόνσεπτ, οι παίκτες είναι όρθιοι σε κυκλική διάταξη, και σε κάθε αρνητική απάντηση που θα δώσουν ,ανοίγει μια καταπακτή, και έτσι τους...ρουφάει το στούντιο, προκαλώντας φυσικά αγωνία, άγχος αλλά και πολλά γέλια-κυρίως στο κοινό!

Σύμφωνα τώρα με το ρεπορτάζ του Τvnea.com ,ο ΑΝΤ1 όντως κατέχει στα χέρια του το εν λόγω φορμάτ. Όμως ,όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, το κόνσεπτ έχει αποκτηθεί από το κανάλι εδώ και πάρα πολύ καιρό (υπό άλλο καθεστώς δηλαδή) και δεν εξασφαλίστηκε τώρα. Απλώς, τώρα οι ιθύνοντες ,με επικεφαλής φυσικά τον Λάτσιο, έκριναν πως είναι κατάλληλες οι συνθήκες ώστε να βγει από το συρτάρι του καναλιού και να υλοποιηθεί τη νέα σεζόν.

Μάλιστα,ακόμα δεν έχουν αποφασίσει ποιος θα το αναλάβει, και φυσικά πολλά πρόσωπα είναι πιθανό να βρεθούν στο τιμόνι παρουσίασής του. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως ο σταθμός έχει ήδη στα χέρια του παρουσιαστές που θα ήταν απολύτως ιδανικοί για το διασκεδαστικό αυτό κόνσεπτ, όπως είναι δηλαδή ο Φώτης Σεργουλόπουλος αλλά και ο  Νίκος Μουτσινάς...

Δες στο ακόλουθο video περί τίνος πρόκειται:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !