Αυτό ζήτησε από τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας...

0
ποιος ο όρος του παρουσιαστή; 

Με την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού ,«Lucky Room», που μόνο τυχερό δεν αποδείχθηκε για τον ίδιο και το κανάλι. Το «Rising Star» ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, όμως, στην πορεία και απέναντι στο «Survivor» δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. «Από την αρχή δεν ήταν το
καλύτερό του. Όμως, ήταν φυσικό, όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα στην προσωπική του ζωή, να μην μπορεί να συνεχίσει στο πρωινό», αναφέρει στο Λοιπόν καλά ενημερωμένη πηγή, προσθέτοντας αυτό που και ο ίδιος ο παρουσιαστής σε όλους τους τόνους δηλώνει: πως πάνω απ’ όλα είναι δημοσιογράφος.

Οι διαπραγματεύσεις ,λοιπόν, του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν δεν ξεκίνησαν και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η «Φάρμα», ένα πρότζεκτ που ήθελε να παρουσιάσει εκείνος, καταλήγει στον Γρηγόρη Αρναούιογλου, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα διατηρεί και το «The 2night show». Από την άλλη, οι «Ράδιο Αρβύλα» θα συνεχίσουν κανονικά, ενώ στο πρόγραμμα του σταθμού πιθανότατα θα προστεθεί και βραδινή ενημερωτική εκπομπή με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Μεγάλο ερωτηματικό μέχρι στιγμής παραμένει το τι θα κάνει ο Θέμος Αναστασιάδης, που απέχει από την τηλεόραση έχοντας επικεντρωθεί στις εκδοτικές του δραστηριότητες. Ο Γιώργος Λιάγκας φέρεται να έχει διαμηνύσει σε υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1 πως χωρίς δημοσιογραφική εκπομπή δεν επιθυμεί να παραμείνει στο κανάλι. Ήδη του έχει αντιπροταθεί ένα τηλεπαιχνίδι και ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στην προοπτική να το παρουσιάσει, ωστόσο, όλα αυτά υπό τον όρο, όπως προαναφέραμε, να έχει και δημοσιογραφική παρουσία στον σταθμό.

Να υπενθυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1 λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο, υπάρχει διάθεση ανανέωσης από την πλευρά του καναλιού.

Λοιπόν

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !