Ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση, ο Κούλλης Νικολάου θα περάσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν πίσω από τις κάμερες! Όσοι, λοιπόν, είστε φαν του τηλεοπτικού Ματθαίου, θα μπορείτε να τον απολαύσετε στο «Μπρούσκο» έως τις 6 Ιουλίου, οπότε η σειρά του ΑΝΤ1 ρίχνει
αυλαία. Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν νωρίτερα, στις 12 Ιουνίου, στην Κύπρο, ύστερα από 777 επεισόδια κόπου και δημιουργίας, γεγονός που όλοι οι συντελεστές θα γιορτάσουν με ένα μεγάλο πάρτι.

Και μπορεί ο Κύπριος ηθοποιός και παραγωγός να επέλεξε να μην αναλάβει δράση on camera από τον Οκτώβριο, έχει βάλει όμως δύο μεγάλα στοιχήματα. Το πρώτο είναι θεατρικό, καθώς το καλοκαίρι, ύστερα από 10 χρόνια απουσίας από το σανίδι, θα υποδυθεί τον Οιδίποδα στο «Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου», στην Κύπρο, με την πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου. Το δεύτερο στοίχημα είναι και πάλι τηλεοπτικό, καθώς ως παραγωγός θα συντονίζει τις δύο νέες τηλεοπτικές σειρές του Alpha, την καθημερινή, «Τατουάζ», που αρχίζει γυρίσματα στις 25 Ιουνίου και την εβδομαδιαία, «Κόκκινο νυφικό», που θα δώσει ραντεβού με τους ηθοποιούς της στις 25 Αυγούστου.

Ο Κούλλης Νικολάου με πολλή ευγένεια αλλά και αγωνία μίλησε στην ''Espresso'' μέσα σε άλλα και για τη σχέση του με τον ΑΝΤ1, την επί τέσσερα χρόνια τηλεοπτική στέγη του:
«Νιώθω μεγάλη εκτίμηση για τον σταθμό, που στάθηκε δίπλα μας στο πιο σημαντικό ξεκίνημα της τηλεοπτικής μας δημιουργίας. Η συνεργασία με τον ΑΝΤ1 τόσο για μένα όσο και για τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου αποτελεί σταθμό ζωής. Με αυτή τη λογική οι δρόμοι μας μπορεί να χώρισαν, αλλά κάποια στιγμή θα ενωθούν ξανά, καθώς τρέφουμε συναισθήματα ευγνωμοσύνης».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]