Νάντια Μπουλέ : «Είναι ένα στοίχημα για μένα να ενσαρκώσω την Εvita...»

0

Η Νάντια Μπουλέ θα πρωταγωνιστήσει στο θεατρικό σανίδι ως Εβίτα.Η ίδια σε συνέντευξή της στον Art fm 90.6 και τον Λάζο Μαντικό μιλά για το νέο αυτό βήμα της...

Ο ρόλος της Evita είναι η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας της;

«Δεν θέλω να βάζω ταμπέλες στα πράγματα που κάνω, γιατί αγχώνομαι λίγο με αυτό. Πιο κωμική, πιο σημαντική... Τα "πιο" λίγο με αγχώνουνε, προσπαθώ να έχω στο μυαλό μου ότι κάθε πράγμα είναι σημαντικό και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Αλλά σίγουρα μια τέτοια παράσταση είναι σημαντική, όπως και να το κάνουμε. Είναι ένα στοίχημα για εμένα να ενσαρκώσω την Evita γιατί είναι ένας ρόλος πάρα πολύ απαιτητικός, σύνθετος και δύσκολος. Αλλά σε τέτοιες δουλειές και παραγωγές παίζει ρόλο πάντα και το σύνολο. Να μπορείς μα στηριχτείς στους ανθρώπους με τους οποίους βρίσκεσαι στη σκηνή. Να μπορείς να επικοινωνήσεις, να έχεις βοήθεια από το σύνολο των ανθρώπων. Βασικά να δώσεις το καλύτερο του εαυτού σου σε αυτό που κάνεις».

Τι τη δυσκόλεψε πιο πολύ σε αυτό το musical; 

«Το musical της Evitas είναι δύσκολο σε πολλές φάσεις. Είναι δύσκολο χορευτικά, έχει πολλά τραγούδια, είναι δύσκολο υποκριτικά γιατί μιλάμε για ένα πρόσωπο υπαρκτό το οποίο έζησε και άφησε το δικό του στίγμα στην κοινωνία και στον κόσμο, και είναι δύσκολο και χορευτικά γιατί πρέπει να συνδυάσεις τον χορό μαζί με δύσκολα τραγούδια. Αυτό πάντα κάνει απαιτητικό το σύνολο. Για αυτό κάνουμε πρόβες δυο και τρεις μήνες νωρίτερα για να μπορέσουμε όλα αυτά κάπως να τα φέρουμε. Κάνω πολλές ώρες πρόβες! Είμαι όλη ημέρα στο θέατρο, σκέψου τώρα μιλάω και ταυτόχρονα βάζω τα παπούτσια μου γιατί με φωνάζουν να ανεβώ στη σκηνή για πρόβα!».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !