Το Vice παρουσιάζει απόψε αποκλειστικά το...


Απόψε, Κυριακή 14 Μαΐου, στις 00.15 , το ελληνικό γραφείο του VICE, παρουσιάζει αποκλειστικά στον ANT1, το ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Real Greek Survivors: Αγρότης για μια Εβδομάδα»

Από την αρχή της οικονομικής κρίσης, ένα από τα αντίδοτα που έκανε την εμφάνισή του κυρίως ανάμεσα σε νέους, ήταν το «επιστροφή στο χωριό και στις αγροτικές εργασίες». Επτά χρόνια μετά την έναρξη της κρίσης, το VICE συναντά ανθρώπους που έγιναν αγρότες για να δει πόσο επιτυχημένο είναι το «πείραμα», να εγκαταλείπουν οι νέοι άνθρωποι τα μεγάλα αστικά κέντρα για να ζήσουν στην επαρχία ως καλλιεργητές ή κτηνοτρόφοι.

Ταξιδέψαμε στην Πελοπόννησο για να συναντήσουμε τον αγρότη, Κώστα Μπινιέρη, τον κτηνοτρόφο ,Σπύρο Τζαβέλλα και τον μελισσοκόμο, Μάρκο Λορέντζο, που τόλμησαν να αλλάξουν ριζικά τη ζωή τους αφήνοντας την πόλη για μια νέα αρχή. Επί πλέον, ο δημοσιογράφος του VICE, Αντώνης Ντινιακός, έζησε και εργάστηκε μαζί τους για μία εβδομάδα, ώστε να διαπιστώσει κατά πόσο ισχύει ή όχι η ωραιοποιημένη εικόνα της απλής, αγροτικής καθημερινότητας.

Σκηνοθεσία / Παραγωγή: Ηλίας Μαδούρος
Παρουσίαση: Αντώνης Ντινιακός
Δ/ντης Φωτογραφίας: Θοδωρής Κωνσταντίνου
Κάμερα: Δημήτρης Ζιβόπουλος
Μοντάζ: Ηλίας Παναρίτης

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: