Tι γίνεται με τις προσφορές για τον ΔΟΛ;

0

Επειδή λογικό είναι πολλοί να αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τη διαδικασία πώλησης του ΔΟΛ και αν έχουν κατατεθεί κάποιες προσφορές κ.λπ., θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διαδικασία αυτή με
την επίδοση φακέλου με κλειστές προσφορές και με δεδομένο ότι στην Ελλάδα δεν κρατιέται τίποτε μυστικό, οι όποιοι ενδιαφερόμενοι αναμένεται να καταθέσουν τις προσφορές τους κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, λίγη ώρα πριν το κλείσιμο της διαδικασίας δηλαδή.

Η αλήθεια είναι ότι έχουν υπάρξει επιχειρηματίες που τις τελευταίες εβδομάδες ζήτησαν από τις τράπεζες να τους δώσουν στοιχεία για την κατάσταση του ΔΟΛ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα καταθέσουν και προσφορά. Επίσης δεν μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση κάποιος να ζήτησε τα στοιχεία για λογαριασμό άλλου που δεν ήθελε να γίνει γνωστό το ενδιαφέρον του, οπότε η αναγραφή ονομάτων που δείχνουν ενδιαφέρον δεν είναι και πολύ ασφαλής. Άλλωστε, σε δύο εβδομάδες η διαδικασία ολοκληρώνεται και θα μάθουμε αν ο ΔΟΛ θα συνεχίσει τη λειτουργία του και με ποιο ιδιοκτήτη.

Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !