SYTYCD: Μπαίνει στη συναρπαστική φάση των Bootcamp

Unknown
0

Λίγες θέσεις έμειναν για τα Bootcamp, με την 6η και τελευταία Audition να προβάλλεται αυτή την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 21.00.


Παρακολουθήσαμε πέντε γεμάτα χορό και έντονα επεισόδια, με περισσότερους από 200 χορευτές, να καταφθάνουν από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα, κυνηγώντας το όνειρό τους. 138 τα κατάφεραν και περνούν στην επόμενη φάση των Bootcamp

Την Παρασκευή 12 Μαΐου στις 21.00, παρακολουθούμε το 1ο από τα 2 επεισόδια των Bootcamp

Η δεύτερη διαγωνιστική φάση του “So You Think You Can Dance” με τα Bootcamp, είναι «προ των πυλών»! Λίγες θέσεις έμειναν για τα Bootcamp με την 6η και τελευταία Audition να προβάλλεται αυτή την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 21.00. Μέχρι στιγμής, παρακολουθήσαμε πέντε γεμάτα χορό και έντονα επεισόδια, με περισσότερους από 200 χορευτές, να καταφθάνουν από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα, κυνηγώντας το όνειρό τους. Μαμάδες, νεαροί 16 ετών αλλά και μεγαλύτεροι ηλικιακά, διαγωνιζόμενοι που επέστρεψαν στο show μετά από 10 χρόνια, ζευγάρια, παρέες και συγγενείς, άλλοι να χωρίζονται και άλλοι να περνούν μαζί.

Το συμπέρασμα;

Ο χορός δεν κάνει διακρίσεις και όλα μπορούν να συμβούν στο “So You Think You Can Dance”. 


Μία μέρα μετά την τελευταία Audition, την Παρασκευή 12 Μαΐου στις 21.00, η Δούκισσα Νομικού, πάντα δίπλα στους διαγωνιζόμενους με θετική ενέργεια και φρεσκάδα, μας καλωσορίζει και μας ξεναγεί στη 2η διαγωνιστική φάση του top χορευτικού show, με το 1ο από τα δύο επεισόδια των Bootcamp. Συνολικά, 138 υποψήφιοι θα διαγωνιστούν σε όλα τα είδη χορού, περνώντας από πολλές και διαφορετικές χορευτικές δοκιμασίες. Παράλληλα, η κριτική μας επιτροπή, Κωνσταντίνος Ρήγος, Πάνος Μεταξόπουλος, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελένη Φουρέιρα και Ιωάννης Μελισσανίδης, καλούνται να αποφασίσουν ποιοι θα περάσουν στην επόμενη και τελική φάση των Live.

Στα δύο επεισόδια των Bootcamp θα παρακολουθήσουμε τα performances των επιλαχόντων και όλη τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από τους 5 κριτές για να δώσουν στους καλύτερους 24 χορευτές (12 γυναίκες & 12 άντρες) το πολυπόθητο εισιτήριο για τα Live του show.

Η συναρπαστική φάση των Bootcamp έφτασε, ο πήχης ανεβαίνει και η αγωνία για τα πολυαναμενόμενα Live κορυφώνεται! Οι διαγωνιζόμενοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.


Ποια θα είναι όμως η επίλεκτη ομάδα των 24 χορευτών που θα καταφέρουν να ακολουθήσουν τα «βήματα» του “So You Think You Can Dance” και στα Live?


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !