'Σφάζεται' και η Λέσβος για τον τελικό του #Survivorgr -Τι τους εμποδίζει;

0

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα δημοσιογραφικά site της Λέσβου, ο τελικός του Survivor ενδέχεται να διοργανωθεί στο νησί. Για να φιλοξενήσουν τον τελικό προκειμένου να
λάβουν και την ανάλογη προβολή «σφάζονται» η Αθήνα, η Ρόδος αλλά και άλλες μεγαλοπόλεις της Ελλάδας. Μάλιστα στα πόδια του Τούρκου παραγωγού ,Ακούν Ιλιτσάλι, του Survivor πέφτουν πακέτα με ευρώ, προκειμένου αυτός να επιλέξει την πόλη όπου θα γίνει ο μεγάλος τελικός. 

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που δημοσιεύει το lesvosnews.gr, ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός Ακούν Ιλιτσάλι, θα προτιμούσε από όλες αυτές τις προτάσεις, να πραγματοποιήσει τον τελικό στη Λέσβο, καθώς τον τελευταίο καιρό η πρόταση αυτή ενισχύεται και από τις επαφές που υπάρχουν με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού,Κώστα Αστυρακάκη. «Ναι… Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε… Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες αλλά προσπαθούμε να τις ξεπεράσουμε… Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι παραγωγοί του Survivor ζητούν για την 5ήμερη διαμονή τους 150 δωμάτια σε ένα μόνο ξενοδοχείο… Αν καταφέρουμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα, ο δρόμος ανοίγει και ο τελικός θα γίνει στη Λέσβο.Θα είναι ασφαλώς η καλύτερη διαφήμιση που έχει γίνει ποτέ στον τόπο μας. Σ’ αυτό μπορεί να βοηθήσει και ο συμπατριώτης μας, Σταμάτης Μαλέλης, αφού η εκπομπή με την τόσο μεγάλη απήχηση παίζεται στον ΣΚΑΪ», είπε μιλώντας στο lesvosnews.gr.

Θυμήσου εδώ το ρεπορτάζ του tvnea.com για τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !