Ειρήνη Παπαδοπούλου για #SURVIVORGR:'Υπάρχει επιλεκτικό μοντάζ,αλλά δεν...'


H Ειρήνη Παπαδοπούλου, μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Survivor, μιλά τόσο για το ''επιλεκτικό'' μοντάζ που ακούγεται ότι γίνεται ,όσο και για τον νικητή του παιχνιδιού!


Οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι που αποχωρούν υποστηρίζουν ότι υπάρχει επιλεκτικό μοντάζ, που άλλους τους αποθεώνει κι άλλους τους χαντακώνει. Εσύ τι πιστεύεις ότι συμβαίνει πραγματικά; 

Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που δεν είδε το τηλεοπτικό κοινό, καθώς είναι πολύ δύσκολο να καταγράφουν 24ωρα καθημερινότητας μέσα σε λίγες ώρες. Αλλά, όταν είσαι σε ένα παιχνίδι που γνωρίζεις εξ αρχής ότι είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν στο οποίο η παραγωγή αποφασίζει τι θα δουν τα μάτια του κοινού, σίγουρα υπάρχει επιλεκτικό μοντάζ… Αλλά δεν φτιάχνει χαρακτήρες! 

Ακούγεται έντονα ότι αυτός που στο τέλος θα νικήσει θα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Οι δικές σου προβλέψεις τι λένε;

Δεν είμαι καλή στις προβλέψεις, άλλωστε, το παιχνίδι είναι ανατρεπτικό, μέρα με τη μέρα. Αν, όμως, με ρωτάς από την ομάδα μου ποιος πιστεύω ότι θα είναι ο νικητής, θα συμφωνήσω με τις προβλέψεις και θα πω ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Αυτά δήλωσε στην εφημερίδα, Ειδήσεις, και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: