#survivorgr: Ετοιμάζουν τελικό για Ελλάδα και Τουρκία

0
Βλέπουν ότι πουλάει και… το τραβάνε. Έτσι ενώ ήταν προγραμματισμένο το τελευταίο επεισόδιο του «Survivor» να προβληθεί τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, τελικά μπορεί να το τραβήξουν δύο ακόμα ημέρες και να ολοκληρωθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου.


Στα σχέδιά τους μάλιστα είναι να βρεθούν για ένα επεισόδιο απέναντι οι έλληνες με τους τούρκους παίκτες του ριάλιτι, καθώς παράλληλα με αυτό για την Ελλάδα στον Άγιο Δομίνικο γυρίζεται και το «Survivor» που προβάλλεται από την τούρκικη τηλεόραση.

Τα δύο ριάλιτι μάλιστα είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν την ίδια περίοδο και στα σχέδια των στελεχών της εταιρείας παραγωγής «AcunMedya» που είναι και για τα δύο ριάλιτι, είναι να γίνουν οι δύο τελικοί στο ίδιο μέρος.

Ο λόγος είναι ότι αφού θα δημιουργηθεί ένας χώρος μάχης –και για το ελληνικό και για το τούρκικο «Survivor»- θα μειωθεί σημαντικά το κόστος παραγωγής. Άλλωστε, όπως ανέφερα, οι έλληνες και οι τούρκοι παίκτες θα έχουν προηγουμένως γνωριστεί, ως αντίπαλοι και το ίδιο επεισόδιο με τον αγώνα μεταξύ τους θα προβληθεί και στις δύο χώρες…!

newsit.gr Μελάς blog

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !