Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το #Survivorgr δεν αφήνει κανέναν να ''αναπνεύσει'' απέναντί του»

Συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη έδώσε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά "Παραμύθι...αλλιώς", μιλάει για την τηλεοπτική της επιστροφή και αναφέρεται και στο τηλεοπτικό φαινόμενο της εποχής που ακούει στο όνομα Survivor.


Έχεις άγχος για τα ποσοστά τηλεθέασης; Ο ανταγωνισμός σε φοβίζει; 

Τα νούμερα τηλεθέασης τα παρακολουθώ τόσο όσο. Τα μαθαίνω, όταν μου τα λένε, για να ξέρω πώς πάει μια δουλειά που συμμετέχω. Αλλά ως εκεί. Δεν έχω εμμονή με τα νούμερα. Τώρα, σε ό,τι αφορά τον ανταγωνισμό, φυσικά και με απασχολεί. Είναι τόσο καταλυτικά αυτά που συμβαίνουν φέτος, που δεν αφήνει πολλά περιθώρια.

Φέτος, όπως δείχνουν τα πράγματα, είναι η χρονιά του «Survivor»… 
Μα ναι, ξεκάθαρα. Είναι ένα ριάλιτι παιχνίδι, απόλυτα σαρωτικό, που δεν αφήνει κανέναν να «αναπνεύσει» απέναντί του. Ο κόσμος το βλέπει φανατικά. Απ’ την πλευρά μου, με απασχολεί αυτό το πράγμα, γιατί είναι κρίμα να βγαίνουν ωραίες δουλειές και να μην έχουν την ανταπόκριση που θα ήθελαν, επειδή κάποιο άλλο πρόγραμμα έχει το μονοπώλιο. Είναι ζόρικο αυτό κι έχει επηρεάσει τους πάντες. Δεν περίμενα, πάντως, αυτή την τεράστια απήχηση. Ήξερα ότι θα έχει επιτυχία, αλλά όχι σε αυτό το βαθμό. Ο κόσμος αρέσκεται να βλέπει αυτά τα προγράμματα, αλλά δεν πίστευα ότι θα γινόταν αυτό που έγινε φέτος.

Το παρακολουθείς; 
Όχι, δεν έχω γνώμη, επειδή ακριβώς δεν το έχω παρακολουθήσει καθόλου. Δεν έχω ιδέα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα με φανταζόμουν ποτέ σε μία τέτοια κατάσταση. Νομίζω πως θα πέθαινα χωρίς φαγητό (γελάμε). Σοβαρά τώρα, το μόνο που έχω να πω είναι ότι, είναι κάπως άδικο, για τα υπόλοιπα προγράμματα, όλο αυτό που συμβαίνει. Φοβάμαι για τη μυθοπλασία. Όλα τα επαγγέλματα περνάνε κρίση και, όταν έρχεται ένα σαρωτικό φαινόμενο, τα αποτελειώνει όλα. Επομένως και η επόμενη χρονιά ίσως να είναι δύσκολη και για την τηλεόραση, τη μυθοπλασία, για τα πάντα.

Αλήθεια, γιατί δεν σε βλέπουμε πιο συχνά σε τηλεοπτικές δουλειές; 
Συμμετέχω όταν μου προτείνουν δουλειές που μου αρέσουν, που τις πιστεύω. Ποτέ μου δεν σνόμπαρα την τηλεόραση. Ίσα-ίσα που μου αρέσει πάρα πολύ. Αλλά, ευτυχώς, είχα την πολυτέλεια να επιλέγω -ειδικά στις μέρες μας. Κάνω κι άλλα πράγματα ταυτόχρονα. Έχω το θέατρο, το παιδί. Δεν είμαι μόνη μου πια. Οπότε, πρέπει να τα ισορροπήσω όλα αυτά. Να, φέτος ας πούμε, που κάνω τηλεόραση, έχω πιεστεί αρκετά.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: