Ο Τανιμανίδης παίρνει θέση και δηλώνει ρητά για το αποψινό #Survivorgr:' Έπρεπε να παίξει άλλη μέρα το επεισόδιο'

0

Σάλος έχει προκληθεί από το γεγονός ότι σήμερα, ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, ο ΣΚΑΪ θα προβάλει τον δεύτερο γύρο του αγώνα μεταξύ Ελλήνων -Τούρκων, έχοντας ως μανδύα
την...ελληνοτουρκική φιλία. Πέρα από τον πατέρα του παρουσιαστή, που δημόσια μέσα από το Ε (θυμήσου εδώ) εξέφρασε την αντίθεσή του για το γεγονός αυτό, ο ίδιος ο παρουσιαστής του #Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, στέλνει το δικό του μήνυμα.Όπως τονίζει, δεν ευθύνεται ο ίδιος για τον προγραμματισμό των επεισοδίων ενώ υπογραμμίζει πως δεν θα έπρεπε ένα τέτοιο επεισόδιο να προβληθεί από τον Σκάι σήμερα ,καθώς η μέρα κουβαλά ένα βαρύ ιστορικό φορτίο.

Δες την ανάρτησή του στο instagram:
''19η Μαΐου σήμερα, μέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. Πριν 2 χρόνια τέτοια μέρα είχα βρεθεί με τον πατέρα μου στην Παναγία Σουμελά, στην Τραπεζούντα του Πόντου, στο ταξίδι που με σημάδεψε περισσότερο από κάθε άλλη μου περιπέτεια ανά τον κόσμο. 

353.000 νεκροί, σε μια γενοκτονία που άλλαξε την ιστορία του λαού μου, έδιωξε τους παππούδες μου από το σπίτι τους και μεγάλωσε εμένα μέσα σε ένα περιβάλλον νοσταλγίας για τις χαμένες πατρίδες του Πόντου. Το περιβάλλον ,όμως, μέσα στο οποίο μεγάλωσα μου χάρισε και κάτι ακόμη πιο σημαντικό...μου χάρισε απλόχερα την ΑΓΑΠΗ, την ΑΓΑΠΗ για τον συνάνθρωπο και τη δυνατότητα να βλέπω πέρα από χρώματα, θρησκείες και έθνη. Οι σχέσεις των απλών ανθρώπων σήμερα 2017, η αγάπη και η φιλία μεταξύ τους είναι κάτι που ξεπερνάει τις πολιτικές κρατών και ΠΡΕΠΕΙ να τις ξεπερνάει. 

Σήμερα, λοιπόν, που κάποιοι μπορεί να παρακολουθήσετε ένα φιλικό αγώνα ανάμεσα στους παίκτες ενός τηλεπαιχνιδιού, μην προσπαθήσετε να δώσετε μια τραγική σημασία σε ένα ασήμαντο γεγονός...θα αδικήσετε τους 353.000 νεκρούς που χάθηκαν στα ιερά εκείνα χώματα του Πόντου. Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω κι εγώ πως θα έπρεπε να παίξει το συγκεκριμένο επεισόδιο μια άλλη ημερομηνία (το γύρισμα έγινε 4 μέρες πριν), αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει τις προβολές. Και όπως είπα παραπάνω, είναι κρίμα να αφήνουμε ένα απλό παιχνίδι να επισκιάζει την σημασία της ημέρας.

Ως περήφανος Πόντιος σας χαιρετώ, σας στέλνω την αγάπη μου και θέλω να σας πω ότι ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...ποτέ δεν ξέχασα!

Υείαν και ευλοΐαν…
#proudPontian #temeteronPaidin #PontianGenocide''.

Μάλιστα, το εν λόγω κείμενο το συνόδευσε με την παρακάτω φωτογραφία του:



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !