Ειρήνη Κολιδά για #Survivorgr:'Δεν μπορείτε να καταλάβετε ούτε την πείνα ούτε τις αντίξοες συνθήκες'


Η Ειρήνη Κολιδά αποχώρησε από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ γιατί ,ως γνωστόν,είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά το ατύχημα.Η πρώην παίκτρια μιλά στον Τηλεθεατή για την εμπειρία της κι όχι μόνο...

Πώς ήταν η εμπειρία που έζησες; 

Μοναδική, φανταστική. Δεν έχω κάτι αρνητικό να θυμάμαι, είναι όλα θετικά. 

Ήσουν άτυχη όμως; 

Όχι απλά άτυχη, πάρα πολύ άτυχη.

Ήθελες και μπορούσες, απ’ ό,τι φάνηκε, να φτάσεις μέχρι το τέλος; 

Είναι αλήθεια πως ήθελα. Το “μπορούσα” δεν το έβλεπα εγώ. Ζούσα απλά την καθημερινότητα, που μου άρεσε πάρα πολύ και δεν ήθελα να τελειώσει.

Δεν ήταν όμως και πολύ δύσκολα; 

Ναι, αλλά εξ αρχής πήγα με αυτό τον σκοπό. Ήθελα να περάσω δύσκολα, να ξεπεράσω τα όριά μου, να πεινάσω, να μην μπορώ να κοιμηθώ. Τα ήθελα όλα αυτά.

Οι χαρακτήρες των παικτών είναι διαφορετικοί από αυτό που βλέπουμε στη μικρή οθόνη; 

Εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε ούτε την πείνα ούτε το πόσο αντίξοες είναι οι συνθήκες, οπότε δεν μπορείτε να δικαιολογήσετε και τις συμπεριφορές κάποιων παικτών, οι οποίες οφείλονται καθαρά σε όλη αυτή την πίεση που επικρατεί. Σίγουρα αντιλαμβάνεστε σε έναν βαθμό τον χαρακτήρα του κάθε παιδιού, αλλά κάποια πράγματα, επειδή δεν τα βιώνετε, δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί συμβαίνουν.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: