Πώς ο ΣΚΑΪ λόγω #Survivorgr θυμίζει...τον ΣΥΡΙΖΑ;

0

Με μπόλικη διάθεση σαρκασμού θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς ότι ο ΣΚΑΪ στη διαχείριση της επιτυχίας του Survivor θυμίζει έντονα τον ΣΥΡΙΖΑ! Κι όμως, μπορεί να πρόκειται για ένα κόμμα ή πιο σωστά για μια κυβέρνηση και ένα κανάλι, δηλαδή, δύο διαφορετικά πράγματα, ωστόσο ,το
κανάλι που αντιπολιτεύεται όσο κανένας άλλος την κυβέρνηση αλλά και η κυβέρνηση που δεν χάνει ευκαιρία να κατηγορεί το κανάλι… έχουν κάτι κοινό!

Όπως ο ΣΥΡΙΖΑ από κόμμα διαμαρτυρίας του 3% ξαφνικά σε τρία χρόνια (κατά τη διάρκεια της κρίσης) κατάφερε να γίνει κυβέρνηση με ποσοστό 36%, έτσι και ο ΣΚΑΪ από το 10% ξαφνικά – λόγω Survivor- βρέθηκε στο 20% στην κορυφή της τηλεθέασης! Το αποτέλεσμα; Και στις δυο περιπτώσεις να εντοπίζονται διαχειριστικά προβλήματα που πάλι με διάθεση σαρκασμού μπορεί να σημειώσει κανείς ότι δεν είχε προβλέψει ο κατασκευαστής τους!

Τα κυβερνητικά ελλείμματα είναι γνωστά από τον Ιανουάριο του 2015.Κάποια είναι δικαιολογημένα, κάποια άλλα όχι. Ανεξάρτητα ,όμως, από αυτό, αιτία είναι η απειρία των μελών του κόμματος, αφού όπως ήδη αναφέρθηκε από το 3% βρέθηκαν στο 36% να κυβερνούν μια Ελλάδα χρεοκοπημένη. Για αυτό ,άλλωστε, απολάμβαναν και την ανοχή του ελληνικού λαού για μεγάλο διάστημα! Αντίστοιχα,όμως, και στον ΣΚΑΪ τους τελευταίους μήνες με τη σαρωτική επιτυχία του Survivor εντοπίζονται διάφορες «αρρυθμίες» που έχουν να κάνουν με τα μεγέθη και το πόσο καλά προετοιμασμένο είναι ένα σύστημα για να τις διαχειριστεί! Κορυφαίο πρόβλημα...τα spoiler! Η επικοινωνιακή ομάδα του ΣΚΑΪ δεν κατάφερε ποτέ να διαχειριστεί το πρόβλημα και να βάλει φρένο στις διαρροές, με αποτέλεσμα καθημερινά πριν τη μετάδοση του παιχνιδιού οι τηλεθεατές να γνωρίζουν από τα αποτελέσματα των αγωνισμάτων και τα έπαθλα, μέχρι τους προτεινόμενους και ποιοι θα αποχωρήσουν!

Μετά από αυτό που είναι και το σημαντικότερο πρόβλημα, σε δεύτερο επίπεδο – καθημερινά-, εντοπίζονται διάφορες αστοχίες, άλλες μεγαλύτερες και άλλες μικρότερες. Από τις πιο κραυγαλέες των τελευταίων ημερών ξεχωρίζουν, το τρέιλερ για την πρώτη ελληνοτουρκική μάχη της Πέμπτης, όπου εκεί μόνος του ο ΣΚΑΪ αποκάλυψε τον παίκτη που είχε αποχωρήσει από την ομάδα των Μαχητών (πριν τη μετάδοση του επεισοδίου), αλλά και το «κρέμασμα» της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή της Τετάρτης, όπου η παρουσιάστρια ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό κοινό ότι το επεισόδιο με τον αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας θα μεταδοθεί Κυριακή, ενώ ήταν προγραμματισμένο για Πέμπτη και Παρασκευή!

Πηγή:Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !