Ο Πάνος από το #Survivorgr αποκαλύπτει:'Σπούδασα δημοσιογραφία στη σχολή του Μαλέλη...'


Πέρασε ως παίκτης από το Deal, έκανε ρεπορτάζ στο Star, ρωτούσε πολιτικούς στην πολιτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, "Ενικός", πανηγύριζε με τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision... Δηλαδή, όπου γάμος και χαρά... ο Πάνος Αργιανίδης από το Survivor πρώτος!

Τι απαντά σε όλα αυτά ο ίδιος;

Πώς είσαι τώρα; 

Είναι κάτι πρωτόγνωρο όλο αυτό. Ξέρεις ότι θα υπάρχει αναγνωρισιμότητα μετά, αλλά είναι τόσο μεγάλο το θέμα του «Survivor» που είμαι ακόμα λίγο σοκαρισμένος.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη σου επαφή με την τηλεόραση...

 Όχι. Τελειώνοντας το πανεπιστήμιο σπούδασα δημοσιογραφία στη σχολή του Σταμάτη Μαλέλη, ήταν κάτι που με ενδιέφερε από τότε. Όμως, δεν σου δίνονται οι ευκαιρίες που θέλεις, όταν τις θέλεις. Όσα έχει δείξει η τηλεόραση από εκπομπές είναι εργασίες που κάναμε με τη σχολή, οι οποίες δεν περίμενα ποτέ ότι θα βγουν, δηλώνει στο 7 Μέρες Tv.

Υπάρχει ακόμα το όνειρο της δημοσιογραφίας μέσα σου;

 Δεν το έχω βγάλει από το μυαλό μου. Αν πρόκειται για κάτι το οποίο αγαπάω πάρα πολύ θα το κάνω Για παράδειγμα, αν ήταν κάτι το οποίο θα  αφορούσε το «Survivor», θα το ήθελα πάρα πολύ. Αλλά επειδή θεωρώ ότι και ο Σάκης και η Ελεονώρα είναι άξιοι παρουσιαστές -εγώ θα μάθω από αυτούς-, θα μπορούσα να είμαι και στη δεύτερη και στην τρίτη και στην πέμπτη γραμμή. Δεν νομίζω ότι αξίζω τώρα να είμαι στην πρώτη.  

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: