Νίκος Μουτσινάς: «Τραβάνε το Survivor από τα …μαλλιά!»

Στη Reallife και τον Βασίλη Μπουζιώτη έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ριάλιτι παιχνίδια που έχουν κατακλύσει την τηλεόραση και κυρίως στο Survivor.


Τα άλλα talent shows τα έχεις δει, Νίκο;
Έχω κάνει μια περαντζάδα, για να έχω μια εικόνα για το τι παίζει στην άτιμη, την μαύρη την τηλεόραση που υπάρχω.

Είναι η χρονιά των σόου και των ριάλιτι. …Και κυρίως του Survivor. Το έχεις δει;
Έχω δει μόνο κάτι σκηνές… Βλέπω όλα τα ξένα Survivor, αλλά το δικό μας δεν μπορώ να το παρακολουθήσω, γιατί δεν έχει σχέση με το ξένο format, το κανονικό. Είναι ένα άλλο format που δεν με κεντρίζει. Άσε που’ χει κι αυτό με τους «Διάσημους» που θεωρώ φρικτό. Μα «Διάσημοι»; Δεν θα βρήκαν κάτι πιο έξυπνο, φαίνεται. Η γνώμη μου είναι ότι το …τραβάνε πολύ από τα μαλλιά. Στις βερσιόν του εξωτερικού παρακολουθείς ένα επεισόδιο 45 λεπτών την εβδομάδα και σου δείχνει τα αγωνίσματα, το πως ζούνε, πως τρώνε, πως επιβιώνουν. Εδώ έχει γίνει… σίριαλ. Μια χαρά επιτυχία έκαναν, μπράβο τους, αλλά εώς εκεί. Δεν με ενδιαφέρει να το δω. Καθόλου.

Θα συμμετείχες ως «Διάσημος» παίκτης;
Για να αφήσω τα κόκαλα μου σε κανένα αγώνισμα; Θα με έβρισκαν νεκρό σε καμιά παραλία

Υπάρχει το δέλεαρ των χρημάτων για κάποιους… 
Δεν βρίσκω κάτι… δελεαστικό σε όλο αυτό. Αν σε άλλη φάση της ζωής μου πάθω την… κρίση και την τρέλα, τι να σου πω; Τώρα που με ρωτάς, πάντως, με την καμία δεν θα πήγαινα.

Ως παρουσιαστής θα πήγαινες; 
Γιατί όχι; Αυτό θα το έκανα! Θα έμενα στο ξενοδοχείο μου, θα έκανα τα μπάνια μου, θα έκανα τις διακοπές μου και θα με πλήρωναν.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: