Ατζούν Ιλιτζαλί: Μοιράζει τζιπ σαν έπαθλο στο τούρκικο Survivor.

0
Ο Αcun Ilicali έδειξε ένα δείγμα της γενναιοδωρίας του στους Τούρκους παίκτες του «Survivor» που γυρίζεται παράλληλα με το ελληνικό, στον Άγιο Δομίνικο


Αν οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» εντυπωσιάστηκαν από το μπάρμπεκιου που θα έστηνε για τους νικητές ο Τούρκος χασάπης και σεφ που έγινε viral από τον τρόπο που ρίχνει το αλάτι, Nusret Gökçe, φανταστείτε πώς θα αντιδρούσαν αν αντίκριζαν το έπαθλο αγωνίσματος που κλήθηκαν να διεκδικήσουν οι παίκτες στο τούρκικο «Survivor».

Οι παίκτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν ο Τούρκος παραγωγός του «Survivor», Αcun Ilicali, τους ανακοίνωσε το έπαθλο που δεν ήταν άλλο από πανάκριβα τζιπ μεγάλου κυβισμού. Ένα τζιπ για κάθε παίκτη της νικήτριας ομάδας. Τα λευκά τζιπ εμφανίστηκαν επάνω στην αμμουδιά του Αγίου Δομινίκου, εκεί όπου γυρίζεται και το τουρκικό «Survivor», αφήνοντας άφωνους τους παίκτες.


Μάλιστα, ο Τούρκος σεφ και χασάπης με τη χαρακτηριστική κίνηση με το αλάτι, μιας και ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, δεν μαγείρεψε μόνο για το ελληνικό «Survivor» αλλά και για το τούρκικο. 


Σε άλλο βίντεο από το τουρκικό «Survivor» που γυρίζεται ταυτόχρονα με το ελληνικό, βλέπουμε ακόμα ένα εντυπωσιακό έπαθλο. Οι νικητές μίας από τις δύο ομάδες βρέθηκαν σε μία πολυτελή έπαυλη με πισίνα όπου απόλαυσαν ένα πλουσιοπάροχο γεύμα και διανυκτέρευσαν εκεί.

protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !