Ζήνα Κουτσελίνη:'Το STAR πίστεψε πολύ σε εμένα'

0

Η Ζήνα Κουτσελίνη, παρουσιάστρια του STAR, μιλά για την εκπομπή, το κανάλι, την εμπιστοσύνη που της έδειξαν αλλά και τα νούμερα...


«Το κανάλι πίστεψε πολύ σ’ αυτή τη ζώνη. Πίστεψε σε μένα». Η Ζήνα Κουτσελίνη και οι «Αλήθειες» της θα συνεχίσουν για ακόμη μία χρονιά, καθημερινά, από τη συχνότητα του Star, αφού η δημοσιογράφος απέδειξε ότι γνωρίζει την τηλεόραση, την οποία υπηρετούσε τόσα χρόνια πίσω από τις κάμερες, το ίδιο καλά και μπροστά από αυτές!

«Με το κανάλι θα συζητήσουμε πώς θα πάει η εκπομπή από δω και πέρα», λέει μιλώντας στην ''Espresso'' και την Τεριάννα Παππά. Αν και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει καταφέρει να περάσει σε τηλεθέαση την πρώην συνεργάτιδά της, Ελένη Μενεγάκη, η Ζήνα παραμένει χαμηλών τόνων και το μόνο που κοιτάζει είναι να βελτιώνει την εκπομπή της. «Για τα νούμερα δεν αγχώνομαι καθόλου. Ξέρω πως όλα έρχονται και φεύγουν. Εξαρτάται πάντα από τη δουλειά που θα κάνεις, από την εμπιστοσύνη που θα χτίσεις με το κοινό και από το πόσο καλά θα παρουσιάσεις τα θέματα που έχεις».

Μ’ αυτή την επαγγελματική φιλοσοφία πορεύεται τόσα χρόνια στην τηλεόραση και αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τις όποιες δυσκολίες, από την έναρξη ακόμη της εκπομπής της...
«Πιστεύω πως καθετί καινούργιο θέλει τον χρόνο του. Στη δική μου περίπτωση ήταν ένα διαφορετικό concept σε μια καθιερωμένη ζώνη με συνηθισμένης τυπολογίας εκπομπές και μπήκαμε εμείς, με μια εκπομπή διαφορετική και με μια παρουσιάστρια μη γνώριμη στους τηλεθεατές», αναφέρει η δημοσιογράφος για το διάστημα που χρειάστηκε να καθιερωθεί ως παρουσιάστρια. «Το παλέψαμε, προσπαθήσαμε να βρούμε τι ήθελε ο κόσμος και μέσα σε αυτή τη διετία καταφέραμε και ο κόσμος να συνηθίσει εμένα ως παρουσιάστρια, αλλά και την εκπομπή εκείνη την ώρα».

Θυμάται την πρώτη φορά που συγκλονίστηκε στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», και αποκαλύπτει το θέμα της εκπομπής για τις 29 του μήνα, που αναμένεται να είναι πολύ συγκινητικό. «Με συγκλόνισε ο Κώστας Γρίμπιλας. Εγώ, που γνώριζα τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε και τις προσπάθειες να σταθεί στα πόδια του μετά τον θάνατο της κόρης του, Κωνσταντίνας, του ζήτησα να βγει στην εκπομπή. Μου έδειξε ένα ροζ φορμάκι και θεώρησα ότι ήταν το φορμάκι της αδικοχαμένης κόρης του. Αιφνιδιάστηκα όταν μου είπε ότι η γυναίκα του περιμένει δίδυμα! Τώρα στις 29 του μήνα που έρχεται από Αυστραλία θα τον έχουμε στην εκπομπή»,λέει.

Και μπορεί να μη μας αποκάλυψε το θέμα της τελευταίας εκπομπής της για τη σεζόν, μας έδωσε όμως μία γεύση. Θα είναι πιο χαρούμενη σε σχέση με την περσινή, που είχε ως θέμα την προσωπική ιστορία της με τον αλκοολικό πατέρα και αδελφό της. Όμως, η Ζήνα Κουτσελίνη, εκτός από παρουσιάστρια, είναι και μαμά μιας κόρης, της Έμας, η οποία, όπως μας λέει, είναι ο αυστηρότερος κριτής της. «Της λείπω και με περιμένει να γυρίσω από το κανάλι, αλλά βρίσκω τον τρόπο να είμαστε παρέα. Έχει ένα πολύ ωραίο δέσιμο με τον μπαμπά της και από μένα θέλει πιο πολύ το... σουλάτσο. Καθένας μας έχει βρει τον τρόπο του στο μεγάλωμά της. Είναι καλλιτεχνική φύση η Έμα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !