Σήμερα η πρεμιέρα του Σάββα Πούμπουρα μέσα από το Star - Οι πρώτες εικόνες...


Στο «Blind Taste», η μάχη της γεύσης συνεχίζεται δυναμικά και εναλλακτικά με παρουσιαστή τον Σάββα Πούμπουρα!

BLIND TASTE με τον Σάββα Πούμπουρα, από σήμερα, Δευτέρα 15 Μαΐου ,στις 16:35...

Στο τέλος του επεισοδίου του «Blind Taste» της Παρασκευής 12/5, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε: «Αυτή ήταν η τελευταία φορά, που παρουσίασα το Blind Taste. Θα συνεχίσουμε να τα λέμε πλέον από το MasterChef και από Δευτέρα την εκπομπή θα παρουσιάζει ο καλός φίλος Σάββας Πούμπουρας. Θέλω να σας ευχαριστήσω που ήσασταν εδώ για 315 επεισόδια. Να είστε όλοι καλά».


Την πρώτη μέρα των γυρισμάτων για τον Σάββα Πούμπουρα, ο παρουσιαστής ήταν στο στούντιο από νωρίς, ενθουσιασμένος και… με δημιουργικό, μετρημένο άγχος! Μια έκπληξη τον περίμενε καθώς ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε στο πλατό, τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ο Σάββας Πούμπουρας απευθυνόμενος στους τεχνικούς είπε «ΟΚ, το άγχος έφυγε, ώρα για παιχνίδι και μαγειρική!» .


Από σήμερα, λοιπόν, ο Σάββας Πούμπουρας παίρνει θέση στην κουζίνα του «Blind Taste» και υποδέχεται με ένα ζεστό χαμόγελο τον νικητή της προηγούμενης εβδομάδας και τους τρεις νέους παίκτες, που είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα με στόχο τη νίκη και τα 1000 ευρώ!

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το BLIND TASTE!

 BLIND TASTE στο Star, για τους τολμηρούς της γεύσης!ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: