Ναταλία Γερμανού: «Αισθάνομαι ότι δεν έχω προσφέρει πολλά στο Star Academy»

Στην εφημερίδα Ειδήσεις έδωσε συνέντευξη η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια φέτος έχει διπλό ρόλο, καθώς εκτός από την εκπομπή του Σαββατοκύριακου, είναι και κριτής στο Star Academy στο οποίο όπως λέει δεν έχει να προσφέρει πολλά.


Μεταξύ μας, πάντως, πολλές φορές σε βλέπουμε σε μεγάλη αμηχανία στην κριτική επιτροπή του «Star Academy». Πώς βιώνεις την παρουσία σου εκεί; 
«Αισθάνομαι ότι δεν έχω να προσφέρω πολλά πράγματα στην κριτική επιτροπή του «Star Academy». Τι παραπάνω εξάλλου μπορώ να δώσω εγώ συγκριτικά με τους πολύ καταξιωμένους ανθρώπους που κάθονται αριστερά μου και δεξιά μου; Το κάνω επειδή είναι μέσα στο συμβόλαιο μου και μου ζητήθηκε από το κανάλι στο οποίο εργάζομαι. Επίσης, δεν μου αρέσει να προκαλώ, ούτε να φέρομαι αχάριστα και να κάνω τσαμπουκάδες»

Το συμβόλαιό σου με το...«Ε» λήγει το φετινό καλοκαίρι. Έχετε ξεκινήσει τις κουβέντες με το κανάλι για την επόμενη σεζόν;
«Σαν Ναταλία έχω την αρχή να μη δημοσιοποιώ τις συζητήσεις που αφορούν τους εργοδότες μου και εμένα πριν ακόμη αυτές οριστικοποιηθούν. Προτιμώ πρώτα να δώσω τα χέρια και να έχουμε μπει στο τελικό στάδιο των συζητήσεων και μετά να ανοίξω δημόσια μια κουβέντα. Προς το παρόν τουλάχιστον, δεν είναι κάτι που μπορώ να μοιραστώ με κανέναν»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: