Αυτό κι αν είναι είδηση: Γνωστό κανάλι σχεδιάζει να φέρει το σκληρό ριάλιτι με ολόγυμνους παίκτες; - (Photos)

0

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την ημέρα που στενός μου συνεργάτης μού αποκάλυψε πως ένα νέο reality που βασίζεται στο γυμνό ανθρώπινο σώμα, πρόκειται να έρθει στην ελληνική τηλεόραση.
Φυσικά και στην αρχή δεν μπορούσα να το πιστέψω πως κάποιο κανάλι θα έφτανε τόσο χαμηλά για να λάβει λίγα παραπάνω νούμερα τηλεθέασης στο ενεργητικό του και να τερματίσει πρώτο στην τηλεοπτική σεζόν, και συγκεκριμένα στην prime time ζώνη.Το ρεπορτάζ ,όμως, ήρθε να με διαψεύσει και πιο συγκεκριμένα να με κάνει να δω εντελώς διαφορετικά αυτό που έχει απομείνει από την ελληνική τηλεόραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία νέα εκδοχή του δικού μας «Ραντεβού στα Τυφλά», χωρίς όμως τα απαραίτητα ρούχα. Ο διαγωνιζόμενος μπαίνει στο πλατό και πρέπει να επιλέξει το άλλο του μισό, ανάλογα… με τα προσόντα του.Ναι! Καλά διαβάσατε! Έξι παίκτες βρίσκονται πίσω από ένα γυάλινο τοίχο, ο οποίος κάθε φορά αποκαλύπτει και ένα μέρος του σώματός του, φυσικά γυμνό. Ο διαγωνιζόμενος είναι υποχρεωμένος σε κάθε γύρο να απορρίψει, με βάση τα σημεία που αποκαλύπτονται, έναν από τους παίκτες, με σκοπό στον τελευταίο γύρο να μείνουν δύο εκ των οποίων ένας θα φύγει με το άλλο του μισό. Θέλετε να γίνει ακόμη πιο «ενδιαφέρον»;Φυσικά δεν πρόκειται να μείνει μόνο εκεί το παιχνίδι. Ο τελευταίος γύρος είναι και αυτός που σίγουρα για να προβληθεί θα χρειαστεί έναν ειδικό σήμα καταλληλότητας, μια και ο διαγωνιζόμενος και οι δύο παίκτες που έχουν απομείνει, μένουν γυμνοί και συζητούν live μπροστά στις κάμερες, χωρίς ίχνος υφάσματος επάνω τους, με σκοπό να γνωριστούν και ο διαγωνιζόμενος να αποφασίσει με ποιόν από τους δύο παίκτες/ παίκτριες θέλει να φύγει μαζί από το πλατό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστό κανάλι που δεν είναι καθόλου ευχαριστημένο με τα νούμερα τηλεθέασης της prime time ζώνης, θέλει να φέρει το συγκεκριμένο reality show στους δέκτες μας και μάλιστα πολύ σύντομα, αφού η εταιρεία παραγωγής με την οποία συνεργάζεται έχει γίνει «στενός κορσές» της ξένης εταιρείας που κατέχει τα δικαιώματα, με σκοπό να μπορέσει να προβληθεί εντός του καλοκαιριού.

Το ερώτημα, όμως, που πρέπει να βασανίζει τους πάντες, δεν είναι το όνομα του καναλιού που θα προβληθεί με σκοπό να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασής του, αλλά την πορεία που χαράζουμε από μόνη μας για την ελληνική τηλεόραση. Από πότε ο σεξισμός έγινε αντικείμενο διασκέδασης και εντάσσεται σε μία ζώνη που κάθε κανάλι θα ήθελε να κατέχει την πρωτιά; Από πότε η σωματεμπορία απενοχοποιήθηκε και έγινε τηλεοπτικό προϊόν, για να ευχαριστήσει εκείνες ή εκείνους που θέλουν να διαλέξουν τον/την σύντροφό τους με βάση τα προσόντα τους;Άραγε, ο υπεύθυνος προγράμματος του καναλιού που θέλει οπωσδήποτε να προβάλλει το συγκεκριμένο παιχνίδι στο πρόγραμμά του, πώς θα νιώθει λίγο αργότερα όταν εκείνος θα είναι ο υπεύθυνος που η σωματεμπορία στην χώρα μας θα έχει αποκτήσει ποσοστά που δεν γνώρισε ποτέ στα χρονικά;




Πηγή: Label News.gr - Άκης Τσακίρης

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !