«Παραμύθι...αλλιώς»:Η Κατερίνα Παπουτσάκη κάνει μαθήματα ξιφασκίας για τις ανάγκες της σειράς(photos)

0

Η Κατερίνα Παπουτσάκη θα είναι η πριγκίπισσα του Alpha και του παλατιού του στη νέα σειρά του καναλιού ,"Παραμύθι Αλλιώς". Η ίδια πιο μάχιμη από ποτέ λίγο πριν την αυριανή πρεμιέρα, στις
21.00, κάνει για τις ανάγκες του ρόλου μαθήματα ξιφασκίας, μια και η ίδια στην πορεία της σειράς θα πρέπει να αμυνθεί και να μονομαχήσει.

Δείτε τις εικόνες της όμορφης πριγκίπισσας και σκεφτείτε δύο φορές πια αν θέλετε να την... πειράξετε γιατί τώρα πια ξέρει να πολεμά.Η Κατερίνα Παπουτσάκη θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Αικατερίνη. Η μικρότερη κόρη της Βασίλισσας Βεατρίκης και του Βασιλιά Ιάκωβου. Το πρότυπο της καλής πριγκίπισσας. Όμορφη και καλοσυνάτη. Καταπιεσμένη από τη ζωή στο παλάτι αλλά και την αυταρχική μητέρα της. Η μόνη που διαφωνεί με τον τρόπο διαχείρισης της εξουσίας από τους γονείς της.


Η γνωριμία της με τον Βαρνάβα θα της αλλάξει την ζωή και θα της προσφέρει με δόση ρομαντισμού τη διεκδίκηση των ονείρων της. Η ομορφιά και η καλή αύρα της πριγκίπισσας Αικατερίνης δεν θα μπορούσαν να μην μαγνητίσουν τον άγνωστο δραπέτη, λοιπόν, Νίκο Κουρή, αλλά και αντίστροφα…το μυστήριο που τυλίγει αυτόν τον άντρα τραβά το ενδιαφέρον της νεαρής πριγκίπισσας. Στην εξέλιξη της ιστορίας η πριγκίπισσα Ελισάβετ κατηγορεί την αδερφή της ότι τη ζηλεύει και θέλει να της χαλάσει την τύχη της στα προξενιά για να μείνει ανύπαντρη και κάνει για ακόμη μία φορά το παλάτι να σείεται από τα νεύρα της.


Η πριγκίπισσα Αικατερίνη κάπου εκεί ερωτευμένη και αποφασισμένη θα καταστρώσει ένα σχέδιο απόδρασης από το «κλουβί» της. Αλλά όλα αυτά στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

alphanews.live

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !