Η συνέλευση της Δευτέρας και η πρόταση επανεκκίνησης του Mega την 1η Σεπτεμβρίου...


Σε γενική συνέλευση προχωράνε την ερχόμενη Δευτέρα όλοι οι εργαζόμενοι του MEGA σε μια προσπάθεια να συντονίσουν τις κινήσεις τους και κυρίως να διεκδικήσουν μέσω των δικηγόρων τους
τρόπους ώστε να ξεμπλοκάρει κάποιος λογαριασμός, προκειμένου να αμείβονται.

Για τους εργαζoμένους του καναλιού έχει χαθεί πλέον το μέτρημα και οι συνθήκες για όσους δεν έχουν κάποια άλλη δουλειά είναι απερίγραπτες! Με άλλα λόγια η συνέλευση της Δευτέρας, δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών έχει στόχο – τηρουμένων των αναλογιών- να διεκδικήσουν ένα μοντέλο κοντινό σε αυτό του ΔΟΛ για να ανοίξει ένας λογαριασμός και να πληρώνονται.

Την ίδια ώρα η Grant Thornton έχει παρουσιάσει το σχέδιό της στις τράπεζες,και λέγεται ότι έχει ζητηθεί να προχωρήσει σε μια πρόταση – εισήγηση και προς τις δυο πλευρές, μετόχους και τράπεζες, για το πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει το κανάλι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Θεωρώντας – πάντα κατά τον επιχειρηματικό σύμβουλο- ότι το κανάλι από 1η Σεπτεμβρίου θα μπορούσε να έχει έσοδα με μικρές παρεμβάσεις στο πρόγραμμά του… είτε με ταινίες είτε ακόμη και με κάποια ενημερωτική εκπομπή.

Enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: