Αργεί η MEGΑ-λη λύση...


Μπορεί οι εργαζόμενοι του MEGA να επιθυμούν άμεση λύση στο πρόβλημα που βιώνουν ένα χρόνο, και να πιέζουν προς διάφορες κατευθύνσεις, μπορεί να αναζητούν νομικά επιχειρήματα για να βρεθεί
τρόπος να ανοίξει κάποιος λογαριασμός της εταιρείας προκειμένου να πληρώνονται,ωστόσο, τα μηνύματα και οι ενδείξεις από τα επιτελεία των μετόχων είναι σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση! 

Ο χρόνος που κυλάει για τους μετόχους λειτουργεί σαν σύμμαχος, ενώ για τους εργαζομένους είναι εχθρός! Τα μηνύματα από τα περιβάλλοντα των ιδιοκτητών του καναλιού – παρά τις έντονες διαφωνίες μεταξύ τους- έχουν ως κοινό παρανομαστή ότι στο άμεσο μέλλον, δηλαδή στους επόμενους δύο με τρεις μήνες, δεν φαίνεται λύση στο πρόβλημα!

Είναι ξεκάθαρο πλέον μετά από ένα χρόνο ,και πολύ περισσότερο στη συγκεκριμένη συγκυρία, ότι οι μέτοχοι δεν βιάζονται να γυρίσουν σελίδα στο κανάλι.Για όσο ο σταθμός θα εκπέμπει και θα έχει έσοδα με τα οποία εξυπηρετούνται οι δανειακές του υποχρεώσεις ενώ την ίδια ώρα προστατεύεται από τους πιστωτές του, οι εξελίξεις ολοένα και θα μετατίθενται. Άλλωστε, το επόμενο Δικαστήριο για τα Ασφαλιστικά έναντι των πιστωτών είναι στις 26 του επόμενου μήνα...

Πηγή:enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: