MASTERCHEF: Όσα χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή του...

0

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής θα αναδείξει τον κορυφαίο Έλληνα MasterChef. Το πάθος και το ταλέντο των διαγωνιζομένων στην κουζίνα και η αγάπη τους για τη μαγειρική, είναι
τα στοιχεία που ξεχωρίζουν τον νικητή ο οποίος θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef, και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα που αγαπούν τη μαγειρική συμμετέχουν στις auditions, προκειμένου να ξεχωρίσουν οι 50 καλύτεροι. Οι δοκιμασίες εξετάζουν τις ικανότητες των υποψηφίων ούτως ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού μόνο οι 20 κορυφαίοι. 

Τρεις διακεκριμένοι σεφ, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς, κρίνουν την προσπάθεια, τις γνώσεις και τις τεχνικές, τις δυνατότητες και τη δημιουργικότητα των διαγωνιζομένων. Οι τρεις κριτές σε ρόλο μέντορα, δεν αξιολογούν απλώς, αλλά κατευθύνουν και συμβουλεύουν τους διαγωνιζομένους.

Κατά τη διάρκεια των audition σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εκτός από τους χιλιάδες υποψήφιους MasterChef είναι εξίσου εντυπωσιακοί και οι αριθμοί, που αφορούν την παραγωγή της διαδικασίας.

Στη Θεσσαλονίκη οι auditions κράτησαν 5 μέρες και χρησιμοποιήθηκαν οι χώροι δύο ξενοδοχείων με 49 άτομα προσωπικό παραγωγής, ενώ στην Αθήνα χρησιμοποιήθηκαν οι χώροι ενός κτήματος με 52 άτομα προσωπικό παραγωγής και τα γυρίσματα κράτησαν 6 μέρες.

Για την έναρξη των audition στη Θεσσαλονίκη νοικιάστηκε 1 σκάφος ενώ για την Αθήνα 1 ελικόπτερο. 

Για τη μεταφορά των σκηνικών και των props (4 ψυγεία, 8 κουζίνες, φούρνοι + εστίες, κουζινικά σετ για 40 άτομα, 2 πάγκοι μαγειρικής) χρειάστηκαν 2 φορτηγά και για τα άτομα 3 VAN των 9 θέσεων και 1 πούλμαν 50 θέσεων.

Οι κάμερες, που «στήθηκαν» στους χώρους των γυρισμάτων ήταν: 7 Camera crew, 6 sound, 1 drone, 1 Jimi jib, 1 dolly ενώ στο control room υπήρχαν 6 ssd hard disk recorders, 4 monitors, 2 mics, cables.


Το MasterChef είναι γεμάτο ένταση, ανταγωνισμό, δημιουργία, έμπνευση και συγκίνηση. Το πιο MasterChef από τα MasterChef βρίσκεται στο Star! Η μάχη για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα MasterChef, με έπαθλο 50.000 ευρώ, ξεκινά δυναμικά την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 21:00.

Η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή) στις 21:00. Από τις 10/5 θα προβάλλεται και σε επανάληψη καθημερινά στις 14:00

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !