Βομβιστής αυτοκτονίας πίσω από το μακελειό στο Manchester Arena

Unknown
0
Φόβος, τρόμος, πανικός. Η Αριάνα Γκράντε, μια νεαρή καλλιτέχνης με απήχηση στους εφήβους, μόλις έχει καληνυχτίσει το Μάντσεστερ και το κοινό που βρέθηκε στην Manchester Arena για να παρακολουθήσει τη συναυλία της. Και τότε, ακούγεται ένας μεγάλος θόρυβος. Ήταν η έκρηξη που αιματοκύλησε το Μάντσεστερ. Μια νέα τρομοκρατική επίθεση στη Βρετανία και ενώ οι πληγές απ’ όσα έγιναν πριν από μόλις μερικούς μήνες στο Λονδίνο και στη γέφυρα του Γουεστμίνστερ παραμένουν ανοιχτές.

Ο πρώτος απολογισμός έκανε λόγο για 19 νεκρούς και τουλάχιστον 50 τραυματίες αλλά υπάρχουν φόβοι πως θα αυξηθεί. Η βρετανική κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή μίλησε για τρομοκρατική επίθεση και η προεκλογική εκστρατεία ενόψει των εκλογών της 8ης Ιουνίου ουσιαστικά αναβάλλεται.

Οι πρώτες μαρτυρίες προέρχονται από δύο ανήλικους. Ένα 16χρονο αγόρι που βρισκόταν μαζί με δυο φίλους του στη συναυλία και καθόταν δίπλα στη σκηνή, άκουσε τις εκρήξεις λίγο πριν η συναυλία ολοκληρωθεί. "Πολλοί άνθρωποι λένε για δύο εκρήξεις, όμως όλοι ακούσαμε τρεις", δήλωσε και πρόσθεσε: "Ακούστηκε σαν πυροβολισμός. Στην αρχή πιστέψαμε πως ήταν κάποιο μπαλόνι, όμως μετά νιώσαμε τις δονήσεις και καταλάβαμε πως δεν ήταν μπαλόνι. Οι γονείς μας άκουσαν την έκρηξη, από το ξενοδοχείο στο οποίο βρίσκονταν." Ένα 15χρονο κορίτσι, δήλωσε στον Guardian "Υπήρχε κόσμος που έπεφτε από καρέκλες, προσπαθώντας να φύγει από τον χώρο. Καθώς τρέχαμε έξω είδα αίματα ακόμα και στους τοίχους."

Έκτακτη σύσκεψη

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι θα συγκαλέσει έκτακτο συμβούλιο ασφάλειας, για την πιο αιματηρή επίθεση μετά σπό εκείνη της 7ης Ιουλίου, στις 09:00 το πρωί (ώρα Λονδίνου) μετά την έκρηξη που έγινε.


Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, "λίγο πριν τις 10:35 μ.μ. τοπικής ώρας (00:35 ώρα Ελλάδας) τη Δευτέρα, 22 Μαίου 2017, η αστυνομία εκλήθη λόγω έκρηξης στην Αρένα του Μάντσεστερ. Έως τώρα, έχουν επιβεβαιωθεί 19 νεκροί, με περίπου 50 τραυματίες".

Βομβιστής αυτοκτονίας;

Η βόμβα είχε τοποθετηθεί στο φουαγιέ του συναυλιακού χώρου και σύμφωνα με μαρτυρίες ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε καρφιά, βίδες και μπουλόνια με σκοπό να προκαλέσει όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα!


newsit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !