Στον Πειραιά το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Majestic Princess

Unknown
0

Για πρώτη φορά ήρθε στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας - Είναι ένα από τα πολυτελέστερα στον κόσμο με εντυπωσιακές παροχές και εγκαταστάσεις


Στον Πειραιά ήρθε σήμερα για παρθενική φορά το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Majestic Princess που ανήκει στη Princess Cruises. To νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο θα κάνει 3 κρουαζιέρες στην περιοχή μας και μετά θα αναχωρήσει για την Κίνα όπου και θα πραγματοποιεί μόνιμα κρουαζιέρες. Για αυτό το λόγο φέρει το Κινέζικο όνομα Shèngshì Gōngzhǔ Hào που σημαίνει «Μεγάλο Πνεύμα/Μεγάλος Κόσμος».

Το Majestic Princess κατασκευάστηκε το 2017 στα ναυπηγεία Fincantieri στο Monfalocne της Βόρειας Ιταλίας. Το πρώτο Ελληνικό λιμάνι που επισκέφθηκε ήταν η Κέρκυρα. Έχει μήκος 330 μέτρα ,πλάτος 38 ,βύθισμα 8,3 και έχει 19 καταστρώματα. Μπορεί να φιλοξενήσει 3650 επιβάτες. Προσφέρει στους επιβάτες του ποικίλες εντυπωσιακές παροχές και εγκαταστάσεις συμπεριλαμβανομένων του atrium – η καρδιά του πλοίου, το Sea Walk – ένας διάδρομος με γυάλινο πάτωμα που εξέχει από την άκρη του πλοίου προσφέροντας θέα στην θάλασσα από ύψος, εξωτερική και εσωτερική πισίνα, το Princess Live ! – το τηλεοπτικό στούντιο, Sing on the Sea Karaoke Suites, ένα εξειδικευμένο ζαχαροπλαστείο, το ειδικό Chef’s Table Lumiere – που προσφέρει την εμπειρία να δειπνήσει κανείς σε ιδιωτικό χώρο περιβαλλόμενο από κουρτίνα φώτων και μπαλκόνια σε όλες τις εξωτερικές του καμπίνες.

protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !