Mε μια συνέντευξη-ποταμό,η μάνα του Γιακουμάκη σπάει τη σιωπή της στον ALPHA

0

Είκοσι επτά μήνες μετά τον άδικο χαμό του 19χρονου, Βαγγέλη Γιακουμάκη.Η μητέρα του,Μαρία Γιακουμάκη,μιλά για πρώτη φορά μετά την ανεύρεση της σορού 19χρονου Βαγγέλη, σε μια συνέντευξη -ποταμό στη Γιάννα Παπαδάκου και στο «Checkpoint Alpha».

Ένα μέρος της συνέντευξης θα μεταδοθεί εκτάκτως απόψε,Παρασκευή 12 Μαΐου, στις 23:00, και ολόκληρη η συνέντευξη αύριο, Σάββατο 13 Μαΐου, στη 01:30 .

Ο βουβός πόνος και η αυθεντική αξιοπρέπεια της μάνας ξεχειλίζουν και διατυπώνουν με σαφήνεια την ανάγκη να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα «γιατί» που αιωρούνται από τον Φεβρουάριο του 2015, όταν ο γιος της εξαφανίστηκε, για να βρεθεί 37 ημέρες μετά νεκρός, 500 μέτρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων ,στην οποία φοιτούσε.

Έγκλημα ή Αυτοκτονία; Ποιος θα απαντήσει στην οικογένεια του Βαγγέλη, αφού η άσκηση ποινικής δίωξης για δολοφονία κατά αγνώστων και η παραπομπή 8 ατόμων για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομης βίας, εκκρεμεί και πνίγεται στον φόρτο εργασίας των ανακριτικών αρχών στα Ιωάννινα;

Στην εκπομπή, ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Μπούκας,  δίνει όλο το περίγραμμα των δικαστικών εξελίξεων της υπόθεσης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !