George Παπακώστας: Γιατί είπε το «ναι» στην εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη;

Unknown
0

Όταν από μικρός βρίσκεσαι στις κουζίνες των εστιατορίων που διατηρεί ο πατέρας σου, τότε δεν μπορείς να γίνεις τίποτε άλλο από σεφ!


Αυτή είναι η ιστορία ζωής του Τζώρτζ Παπακώστας, του σεφ που μας συστήθηκε μέσα από το μαγειρικό παιχνίδι του Alpha «Ready Steady Cook», στο οποίο παρουσιαστής είναι ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο γοητευτικός μάγειρας μίλησε στην «espresso», σημειώνοντας ότι, παρά την κούραση του από τις πολλές υποχρεώσεις του στα εστιατόρια του, δεν μπόρεσε να αρνηθεί την πρόταση του φίλου του Ακη, τον οποίο θεωρεί «ένα από τα καλύτερα παιδιά».

«Ξέρω ότι μέσα από την εκπομπή ο φίλος μου, ο Ακης, θέλει να μάθει τους Ελληνες, αυτές τις δύσκολες εποχές, από το πώς να φτιάχνουν μόνοι τους ακόμη και το δικό τους ψωμί μέχρι το πώς θα τρίβουν φρέσκες ντομάτες, θα τις βάζουν σε βαζάκια και θα φτιάχνουν γρήγορα μια μακαρονάδα με φρέσκια σάλτσα. Το σύνθημα μας με τον Ακη είναι "τίποτα στα σκουπίδια". Ολα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά! Πραγματικά, διασκεδάζω στα γυρίσματα, γιατί βάζω στον εαυτό μου μεγαλύτερες δυσκολίες και τρέχω στο στούντιο σαν σίφουνας» αναφέρει.

Αν και σεφ με περγαμηνές, ο Γιώργος παραδέχεται ότι δεν έχει χρόνο να μαγειρέψει για τον ίδιο και αφήνεται «στη φροντίδα των άλλων».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !