Eurovision 2017: Η Βουλγαρία κινδυνεύει να αποκλειστεί από το διαγωνισμό.

0
Η Βουλγαρία φέτος θεωρείται ένα από τα φαβορί της Eurovision.


Ο 16χρονος Kristian Kostov έχει κερδίσει την παιδική Eurovision αλλά και μουσικό talent show, ενώ το τραγούδι και η ερμηνεία του έχουν ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή και πολλοί θεωρούν ότι θα κερδίσει μία καλή θέση στον τελικό.

Όμως, ο 17χρονος Κριστιάν Κοστόφ μπήκε στο στόχαστρο των Ουκρανικών αρχών και κινδυνεύει να αποκλειστεί τελευταία στιγμή από τον διαγωνισμό γιατί ταξίδεψε και τραγούδησε στην Κριμαία τον Ιούνιο του 2014, μόλις τρεις μήνες μετά την προσάρτηση της από η Ρωσία.

Σύμφωνα με το Reuters, η Ουκρανία εξετάζει τις πληροφορίες «παραβίασης του νόμου» και υπάρχει ενδεχόμενο να ακυρώσει την Βουλγαρική συμμετοχή λόγω αυτού του γεγονότος. Να αναφέρουμε ότι για τον ίδιο λόγο η Ουκρανία ακύρωσε την φετινή συμμετοχή της Ρωσίας.

Η βουλγαρική επιτροπή της Eurovision ανακοίνωσε ότι όντως ο Κοστόφ είχε πάει στην Κριμαία και τραγούδησε για λίγες ώρες, όταν ήταν 14 ετών, ανήλικος, ως μέλος μιας παιδικής χορωδίας.

Από την άλλη ο Ντίμα Μπίλαν, ο Ρώσος νικητής της Eurovision το 2008, έγραψε στο Instagram, να ψηφίζουν τον Κοστόφ και πρόσθεσε: "Αντιπροσωπεύει τη Βουλγαρία αλλά είναι ο ήρωάς μας"! 

gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !