Η Demy κρατά κρυφούς άσσους στο μανίκι της;

0
Η ελληνική αποστολή έχει αποκαλύψει όλα όσα θα δούμε την Τρίτη 9 Μαΐου,στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision;

Τη δεύτερη τεχνική πρόβα του This is love θα παρακολουθήσουν όλοι όσοι βρίσκονται στο Κίεβο,σήμερα, Πέμπτη μεσημέρι,και ώρα Ελλάδας 14:45 με 15:05, ενώ όλος ο διεθνής Τύπος αλλά και οι Ευρωπαίοι φαν βρίσκονται σε αναμονή, για το αν δουν κάτι καινούργιο σε αυτή τη δεύτερη τεχνική πρόβα ή απλά θα δοθούν στη δημοσιότητα και πλάνα περισσότερα των 30 δευτερολέπτων που η EBU έδωσε από την προηγούμενη πρώτη ημέρα των  προβών.

Όπως έχει ανακοινώσει η ίδια η καλλιτέχνις ,ήδη έχει αποκαλυφθεί το ρούχο που θα φορέσει στον ημιτελικό -που εδώ να σημειώσουμε,ότι όπως το INFE GREECE "εντόπισε", έχει το ίδιο περίπου χρώμα με το φόρεμα που η Έλενα Παπαρίζου φορούσε το 2005 στο "Number One" και αποδείχτηκε γούρικο για την τότε πρωτιά της Ελλάδας στον διαγωνισμό.

Η σκηνοθεσία,το χορευτικό και το background της σκηνής έχει αποκαλυφθεί, καθώς και τα "ευρήματα" που ο Φωκάς Ευαγγελινός σκέφτηκε για την ελληνική συμμετοχή.Μένει να ολοκληρωθούν τα τηλεοπτικά πλάνα που θα αναδείξουν το τραγούδι μας που έχει εντυπωσιάσει,μια που όπως έχουμε ξαναπεί είναι η πρώτη φορά που χώρα χρησιμοποιεί την τεχνολογία 3d στο τραγούδι της.

Όπως μας πληροφορεί ο αντιπρόεδρος του Σωματείου, κος Μάκης Χαραλαμπόπουλος, η Ελληνίδα εκπρόσωπος δείχνει άνετη ,αισιόδοξη  και πανέτοιμη για να ανέβει στη σκηνή και να δώσει τον καλύτερό της εαυτό μια που όπως δηλώνει θέλει  να κάνει υπερήφανους τους Έλληνες.
Είναι επικοινωνιακή με τους ξένους δημοσιογράφους και φαν ,έχει ήδη επισκεφθεί parties που λαμβάνουν χώρα στο euroclub και εν μέσω των τελευταίων προετοιμασιών,η ομάδα της έδωσε  στη δημοσιότητα και νέες φωτογραφίες της που θα κοσμούν την καρτ-ποστάλ της Ελλάδας.

Το φιλμάκι που θα προηγηθεί του δικού μας τραγουδιού,παρουσιάζει ένα πανέμορφο κορίτσι με επιβλητική ομορφιά και πλημμυρισμένη από λουλούδια.

Τα λόγια είναι περιττά.
This is love και...This is DEMY!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !