Η Ελένη Φουρέιρα ,τραγουδίστρια και κριτής στο SYTYCD του Ant1, μιλάει για τη θέση της σε αυτό κι αναφέρεται στο πώς αντιμετωπίζει τους παίκτες...

Είναι τραγουδίστρια με έντονη σκηνική παρουσία. Πώς νιώθει στην καρέκλα του κριτή; 

«Το επάγγελμά μου είναι τέτοιο που θα τύχει κριτικής. Και λίγο ή περισσότερο, κάποια στιγμή όλοι μας κρινόμαστε, σε κάθε βήμα, είτε της ζωής είτε του επαγγέλματός μας. Το θέμα είναι πώς διαχειριζόμαστε αυτή την κριτική. Η δική μου συμμετοχή στο show δεν είναι κάτι που θεωρώ απαραίτητα ως κριτική. Αυτό που κάνουμε είναι να ψάχνουμε να βρούμε αληθινά ταλέντα στον χορό και να συμβάλουμε σε ένα λαμπερό show», δηλώνει στον Τηλεθεατή.

Πώς είναι απέναντι στους διαγωνιζομένους; 

«Είμαι ήδη -και θα είμαι- ειλικρινής με τους διαγωνιζομένους. Αυτό που βλέπω σε κάθε ένα από τα παιδιά, σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία και στο τραγούδι και στον χορό, και παράλληλα με τη γνώση τού πόση αγάπη πρέπει να έχεις σε αυτό που κάνεις, αλλά και της σκληρής δουλειάς που χρειάζεται για να βελτιωθείς και να επιτυχείς, θα είναι και αυτό που θα δίνω ως συμβουλή περισσότερο, παρά ως κριτική. Στην πορεία τη δική μου με βοήθησαν τα σχόλια και με εξέλιξαν. Είναι αυτό που ανέφερα και προηγουμένως, παίζει ρόλο το πώς διαχειρίζεσαι την κριτική. Αυτό που ακούς από έναν τρίτο, εφόσον το επεξεργαστείς ως ένα στοιχείο βελτίωσης, τότε μπορεί να γίνει κάτι πολύ χρήσιμο».Δεν υπάρχουν σχόλια: