Μπανταδάκης: 'Έχω δουλέψει με πολλά συνεργεία,αλλά στο DADDY COOL είναι το dream team'


O Γιώργος Μπανταδάκης συμμετέχει στο επιτυχημένο σίριαλ του ANT1 ,δια χειρός Τίνας Καμπίτση, DADDY COOL. Πώς είναι η συνεργασία του με την Τίνα Καμπίτση και τον Νίκο 
Ζαπατίνα;

Είναι μία εξαιρετική συνεργασία. Έχω δουλέψει με πολλά συνεργεία και έχω περάσει καλά, αλλά στο ''Daddy Cool'' είναι το dream team. Όλα ξεκινούν από τους δημιουργούς. Είναι μεγάλη μου χαρά που συναντιέμαι ξανά με την Τίνα Καμπίτση. Την εκτιμώ βαθύτατα και είναι μία από τις σπουδαιότερες σεναριογράφους που έχουμε στην Ελλάδα. Επίσης, ο Νίκος ο Ζαπατίνας είναι ένας από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες, με περγαμηνές. Έχει πολύ κινηματογραφική ματιά, με αποτέλεσμα όλα να λειτουργούν στο γύρισμα σωστά. Είναι σπάνιο να βλέπεις όλους τους συντελεστές να αγαπούν τη δουλειά τους. Όλοι είναι δοσμένοι σ' αυτό που κάνουν και περνούν καλά. Υπάρχουν μόνο γέλια. Δεν υπάρχουν εντάσεις, κάτι που είναι εξαιρετικά σπάνιο.

Μytv 


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: