Ανακοίνωση-«βόμβα» από τον Χατζηνικολάου-Αποσύρει τις εφημερίδες του από τις μετρήσεις πωλήσεων...

0

Με μια λιτή ανακοίνωση-βόμβα ο Όμιλος REAL του δημοσιογράφου, εκδότη και παρουσιαστή,Νίκου Χατζηνικολάου, γνωστοποιεί την εξαίρεση των δύο εφημερίδων(REAL και ΕΙΔΗΣΕΙΣ) από τις μετρήσεις πωλήσεων.

Τη στιγμή ,λοιπόν ,που αυξάνονται οι φωνές για πλασματικά νούμερα πωλήσεων και τη στιγμή που η Κυβέρνηση έχει ανακοινώσει-αλλά δεν έχει κινήσει σχετικές διαδικασίες- την εφαρμογή γραμμωτού κώδικα, ο Νίκος Χατζηνικολάου αποφάσισε να διαχωρίσει τα φύλλα του από τις εν λόγω μετρήσεις.΄Έτσι,με την απόφαση αυτή κατορθώνει τόσο να τις προστατεύσει όσο και να στείλει το μήνυμά του για επίσπευση της διαδικασίας εφαρμογής του γραμμωτού κώδικα, που θα βάλει τάξη στον χώρο. .Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στην ανακοίνωση(βλ παρακάτω), ο Όμιλος αναμένει από την Κυβέρνηση την εφαρμογή του barcode ώστε να επιστρέψει και πάλι στον ''χορό'' των μετρήσεων.

Η ανακοίνωση:
Η REAL MEDIA A.E. ανακοινώνει ότι αποσύρει τις εφημερίδες,REAL NEWS και ΕΙΔΗΣΕΙΣ, από τις μετρήσεις κυκλοφορίας, αναμένοντας την εφαρμογή της αδιάβλητης μεθόδου του barcode προκειμένουν να επανέλθει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !