Δημήτρης Τζουμάκης για ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ:«Μου είχε λείψει το δημιουργικό κλίμα που υπάρχει στα τηλεοπτικά πλατό»

0

Μια guest συμμετοχή στο σίριαλ ,Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, πραγματοποίησε χθες ο Δημήτρης Τζουμάκης, που υποδύθηκε τον Κρητικό αδελφό της Βουλίτσας!

Ο ηθοποιός μιλά στην espresso για το πώς βρέθηκε στη σειρά αλλά και για το άδοξο τέλος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ του Mega...

«Με πήρε τηλέφωνο η σεναριογράφος Ελενα Σολωμού, με την οποία είχα συνεργαστεί άψογα στις κινηματογραφικές ταινίες “Νήσος 1” και “Νήσος 2” και μου πρότεινε ένα guest στο σίριαλ. Μιλήσαμε με την παραγωγή, τα συμφωνήσαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, για δύο μέρες, βρέθηκα στην παρέα της “Μουρμούρας”. Πέρασα όμορφα στα γυρίσματα, γιατί ειδικά με τον Αντώνη Αντωνίου είχαμε συνεργαστεί στη θεατρική παράσταση. “Tango bar”, του Περικλή Κοροβέση, και θυμηθήκαμε ωραίες στιγμές».


Ο ηθοποιός, ο οποίος αυτή την περίοδο ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα, δηλώνει τηλεθεατής της «Μουρμούρας», γιατί, όπως λέει, «έχει ποιότητα και αισθητική». Ο Τζουμάκης, ο οποίος έχει ερμηνεύσει μοναδικά και στο παρελθόν τον Κρητικό, στη σειρά, «Για μια γυναίκα κι ένα αυτοκίνητο», εκθειάζει την παραγωγή του Alpha: «Μου είχε λείψει το δημιουργικό κλίμα που υπάρχει στα τηλεοπτικά πλατό. Είδα το πάθος που διακατέχει τους ανθρώπους της “Μουρμούρας” και χάρηκα που γνώρισα από κοντά και την εξαιρετική Ελένη Κοκκίδου», λέει και πηγαίνει την κουβέντα μας στην «Εθνική Ελλάδος». «Δυστυχώς, η τελευταία μου τηλεοπτική δουλειά στην υπέροχη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω οικονομικών προβλημάτων του καναλιού, και αυτό στενοχώρησε όλους μας».

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει δώσει υπέροχες ερμηνείες στη μικρή οθόνη, από τον «Συμβολαιογράφο» της ΕΡΤ έως την «Πρόβα νυφικού» του ΑΝΤ1, ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας, συμπεραίνει: «Η ελληνική μυθοπλασία είναι πολύ σημαντική και πρέπει να στηριχτεί μέσα σε αυτές τις άθλιες οικονομικές συνθήκες».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !