Ναταλία Γερμανού: Ούτε κρύβω άνδρες στο κελάρι μου, ούτε παίζω κρυφτό....


Ο Μπραντ Πιτ παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι, παρά την τεράστια επιτυχία και τα λεφτά του, είχε προβλήματα με το αλκοόλ. Η Ναταλία Γερμανού ως μια γυναίκα που έζησε τη ζωή της, είχε ανάλογα θέματα στο παρελθόν;


«Δόξα τω θεώ, δεν είχα ποτέ μου εξαρτήσεις από αλκοόλ, ναρκωτικά και αρρωστημένους έρωτες. Υπήρξε, βέβαια, μια περίοδος ελαφριάς κατάθλιψης το 1999 όταν «έφυγε» ο Φρέντυ κι εκεί χρειάστηκα θεραπεία με ειδικό. Αυτή η εποχή κράτησε 3 χρόνια και κάτι και την έβγαλα πέρα με φαρμακευτική αγωγή και ψυχολογική υποστήριξη δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν απλά το «φιτίλι» που άναψε μια «βόμβα» που ήταν έτοιμη να εκραγεί μέσα μου. Βγήκαν στην επιφάνεια πολλά θέματα που είχα και με τη βοήθεια της ψυχολόγου μου τα λυτρώσαμε, τα ξορκίσαμε και εντέλει πήγαμε παρακάτω», λέει στις Ειδήσεις.

Μεταξύ άλλων, πώς τα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια και δεν έχουμε δει ούτε μια φωτογραφία της με νέο σύντροφο;

«Ούτε κρύβω άνδρες στο κελάρι μου, ούτε παίζω κρυφτό ούτε τίποτα.. Όλα είναι πολύ καλά στα προσωπικά μου, όλα είναι υπό έλεγχο και όλα θα παραμείνουν έτσι στη ζωή μου», καταλήγει.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: