Πρεμιέρα σήμερα για το ΣΠΟΡΤέξ του ΣΚΑΪ με τον Ανθόπουλο - Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι...


Όταν η συνέντευξη γίνεται παιχνίδι, τον ρόλο αναλαμβάνει ο Χρήστος Ανθόπουλος, και η νέα εκπομπή ,ΣΠΟΡΤέξ,  κάνει πρεμιέρα σήμερα, Σάββατο 20 Μαΐου, στις 19.00, στην τηλεόραση του
ΣΚΑΪ.

Το ΣΠΟΡΤέξ είναι μια εναλλακτική εκπομπή συνεντεύξεων όπου η συνέντευξη γίνεται στη διάρκεια ενός παιχνιδιού, μεταξύ καλεσμένου και παρουσιαστή. Στόχος των συνεντεύξεων του ΣΠΟΡΤέξ είναι να φωτίσει την πιο ανθρώπινη κι αυθεντική πλευρά του καλεσμένου, μπαίνοντας μαζί του σε μια αποκαλυπτική αλλά και διασκεδαστική συζήτηση όπου η συνέντευξη θα έχει το κέφι, την ανεμελιά και τη χαρά ενός παιχνιδιού, είτε αυτό είναι ένα παιχνίδι τέννις ή μπάσκετ, είτε μια ανατρεπτική παρτίδα τάβλι.

Κάθε καλεσμένος θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει στο κοινό κάποιον άνθρωπο που θεωρεί σημαντικό ή θαυμάζει, με σκοπό μέσα από την εκπομπή να προβληθούν και άνθρωποι που έχουν καταφέρει σημαντικά επιτεύγματα. Επίσης, κατά τη διάρκεια των εκπομπών προβάλλονται πρωταθλητές παιχνιδιών που δεν συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως για παράδειγμα το τάβλι.


Στην πρώτη εκπομπή : ο Χρήστος Ανθόπουλος μαθαίνει τα πάντα για τη ζωή της Κατερίνας Γερονικολού, ζωγραφίζοντας μαζί της τατουάζ και παίζει τοξοβολία στο ΟΑΚΑ με τον Χρήστο Δάντη. Στην τοξοβολία ο Χρήστος Δάντης κι ο Χρήστος Ανθόπουλος θα πάρουν μαθήματα από έμπειρους τοξοβόλους και θα δοκιμάσουν το σημάδι τους στους στόχους. Ενώ για να κριθεί ο νικητής στα τατουάζ, ο Χρήστος κι η Κατερίνα Γερονικολού επισκέπτονται το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Tattoo Αθήνας και τα σχέδιά τους θα κρίνει ο διάσημος tattoo artist, Κυριάκος Darkside. Θα κερδίσουν στα παιχνίδια ο Χρήστος Δάντης κι η Κατερίνα Γερονικολού; Στο τέλος της εκπομπής θα διαλέξουν «Θάρρος ή Αλήθεια;» Θα αναγνωρίσει ο Κυριάκος Darkside τα σχέδια του ζωγραφισμένα από την Κατερίνα Γερονικολού και τον Χρήστο Ανθόπουλο; Και όταν έρθει ώρα ο Χρήστος Δάντης με τον Χρήστο Ανθόπουλο να παίξουν «Γουλιέλμο Τέλλο», η εκπομπή θα κυλήσει ...αναίμακτα; Ή μήπως θα’ ρθει η ώρα να θυμηθούμε τη μεγάλη επιτυχία του Δάντη, «Ματώνω»;


Όλες οι απαντήσεις στην πρεμιέρα του ΣΠΟΡΤέξ, το Σάββατο 20 Μαΐου στις 19:00.
Αρχισυνταξία – Σκηνοθεσία: Γιώργος Φειδάς, Άρης Καπλανίδης.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: