Ο εγγονός του Γιάννη Γκιωνάκη εξομολογείται: «Με τον παππού μου είχαμε πολύ στενή σχέση»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε ο Λευτέρης Παπανικολάου. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρεται στην σχέση που είχε με τον παππού του, τον αείμνηστο ηθοποιό Γιάννη Γκιωνάκη.


Έχεις πρόβλημα με την ηλικία σου;
Φυσικά! (Γέλια.) Μετά τα 30 ζορίστηκα. Έπαθα την κρίση των 30...φουλ. Είναι κάπως να συνειδητοποιείς ότι πια δεν είσαι 20 χρόνων. Δεν μιλάω από άποψη αντοχών.

Τι έκανες στα 20 που δεν το κάνεις στα 30 σου;
Προσπαθώ να κάνω ό,τι έκανα και στα 20.

Τι σχέση είχες με τον παππού σου; 
Με τον παππού μέναμε στο ίδιο σπίτι, πάνω κάτω είχαμε πολύ στενή σχέση. Από μια ηλικία και μετά μετακομίσαμε και μέναμε εκεί, λόγω- του χωρισμού των γονιών μου, όταν ήμουν 2 ετών, έτσι ήταν καθημερινή η επαφή μας. Δεν συνειδητοποιώ κάτι παραπάνω, πέρα από το ότι ήταν ο μπαμπάς της μάνας μου. Δεν έχω να πω κάτι φοβερό, ήμασταν πολύ κοντά, τα είχαμε πάρα πολύ καλά .Ήμουν το μόνο αγόρι από τα εγγόνια του. Η αδελφή της μαμάς μου έχει δύο κόρες.

Όταν άρχισες να μπαίνεις, σ' αυτόν τον επαγγελματικό χώρο, πώς έβλεπες τον Γιάννη Γκιωνάκη, πέρα από παππού;
Ο μπαμπάς μου είναι σκηνοθέτης η μαμά μου ηθοποιός, όπως και ο παππούς μου... Από τη στιγμή που μεγάλωσα σ' ένα τέτοιο περιβάλλον, μου φαίνεται απλά ως δουλειά. Σίγουρα ήταν μονόδρομος για μένα, έμαθα να μην μπορώ να κάνω κάτι άλλο, γιατί με αυτά τα ερεθίσματα μεγάλωσα και όλα έχουν σχέση με το πώς μεγαλώνεις και τι ερεθίσματα είχες ως παιδί. Είμαι σίγουρος ότι αν έκανα κάτι άλλο, θα ήμουν φρικτός. Ήμουν καλομαθημένος, αλλά δεν το είχα εκμεταλλευτεί. Και να το είχα εκμεταλλευτεί δεν θα το είχα αφήσει να εξελιχθεί.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: