Κώστας Τσουρός: Έκανα ψυχοθεραπεία για να συγχωρήσω τον πατέρα μου

Καλεσμάνος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Κώστας Τσουρός. Ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, αποκάλυψε τη σχέση που είχε με τον πατέρα του σαν παιδί.


«Ο πατέρας μου ήταν ναυτικός και έλειπε πολλά χρόνια. Η έλλειψη του πατέρα στην παιδική ηλικία ήταν πολύ μεγάλη. Και εγώ και η αδερφή μου πολλές φορές δεν μπορούσαμε να την αντέξουμε. Έλειπε για δύο χρόνια... επέστρεψε για έξι μήνες και ξαναέφευγε για δύο χρόνια...Μέχρι που πήρε σύνταξη ο πατέρας μου οι σχέσεις μας δεν ήταν και πολύ καλές. Ερχόταν μετά από δύο χρόνια και όταν γύριζε νόμιζε ότι θα είχα μείνει εκεί που με είχε αφήσει... Ο πατέρας μου ήταν ένας πολύ αυστηρός άνθρωπος και δεν μπορούσε να το χειριστεί. Νόμιζε ότι θα έπρεπε να είναι και όταν γυρίσει η κεφαλή της οικογένειας...».

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας τη σχέση που έχουν σήμερα οι δυο τους: «Από όταν πήρε σύνταξη και μετά αποκαταστάθηκαν πολύ οι σχέσεις μας. Έκατσα του μίλησα και αποκαταστάθηκαν πλήρως. Βλέπω πώς είναι με τις ανιψιές μου και λέω γιατί να μην είναι και με εμένα έτσι; Για να καταφέρω όμως να φτάσω σε αυτό το σημείο, έκανα πολύ δουλειά με τον εαυτό μου. Με ψυχοθεραπεία... Χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια για να αντέξω να συγχωρέσω πράγματα και να μπορέσω να του μιλήσω».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: