Θέλουν να επιστρέψει η «Εθνική Ελλάδος»

0
Ήταν μία από τις καλύτερες σειρές που έχουν προβληθεί, αλλά δυστυχώς σταμάτησε την προβολή της λόγω των οικονομικών προβλημάτων στο MEGA.


Σίγουρα λοιπόν η επιστροφή της i«Εθνικής Ελλάδος» στο τηλεοπτικό τοπίο είναι κάτι που θα ευχαριστήσει τους τηλεθεατές, αλλά και βεβαίως βεβαίως τον τηλεοπτικό σταθμό που θα την εντάξει στο πρόγραμμά του.

 Πολύ λογικό λοιπόν είναι που στελέχη του ΣΚΑΪ θέλουν την επόμενη σεζόν να είναι στο πρόγραμμά τους η πετυχημένη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη.

Λόγω μάλιστα της συνεργασίας του σεναριογράφου και ηθοποιού με το κανάλι του Φαλήρου στο «Voice» θεωρείται πολύ πιθανό η συνεργασία τους να επεκταθεί και στον τομέα της μυθοπλασίας.

Στελέχη του σταθμού λοιπόν θέλουν η αρχή αυτής της συνεργασίας να γίνει με την «Εθνική Ελλάδος» που είναι σίγουρο ότι θα σημειώσει αμέσως υψηλές τηλεθεάσεις.

 Άλλωστε η αλήθεια είναι ότι στον ΣΚΑΪ δεν έχουν… παράδοση στην παραγωγή σειρών και θέλουν να κινηθούν στα πιο… σίγουρα. Από την άλλη όμως, φαίνεται ότι η επιστροφή της πολύ καλής σειράς μάλλον δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί λόγω αρκετών προβλημάτων και έτσι θα είναι ευχαριστημένοι αν την επόμενη σεζόν υπάρχει κάποια σειρά που θα έχει την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη. 

Άλλωστε, όπως ανέφερα, στο κανάλι του Φαλήρου θέλουν να παίξουν στα σίγουρα και για αυτό, εκτός από τον πετυχημένο σεναριογράφο έχουν κάνει –και συνεχίζουν να κάνουν!- επαφές και με άλλους συντελεστές δημοφιλών σειρών πιστεύοντας ότι έτσι θα «χτίσουν» σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές ώστε να μην συντονίζονται στη συχνότητα του Φαλήρου μόνο σε «Survivor» ώρες…!

 newsit.gr Μελάς blog

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !