Μποσταντζόγλου για ΠΑΡΑΜΥΘΙ: 'Επειδή τυχαίνει να ξέρω τη γραφή του Λοϊζίδη,γνωρίζω ότι...'


Στο εβδομαδιαίο σίριαλ του ALPHA, Παραμύθι...αλλιώς, πρωταγωνιστεί ,υποδυόμενος τον βασιλιά, ο ηθοποιός ,Γιάννης Μποσταντζόγλου.Ο ίδιος σε συνέντευξή του αναφέρεται στο σενάριο και τα
προσεχή επεισόδια...

Η σειρά, «Παραμύθι αλλιώς», έχει πολύ ιδιαίτερο χιούμορ. Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες από το αστείο μέχρι το γελοίο... 

«Θεωρώ πως το χιούμορ μου είναι αυτής της σχολής, επομένως, ήταν εύκολο να προσαρμοστώ. Δύσκολα είναι όσα παίζουμε, μπορεί να πεταχτούμε έξω πολύ εύκολα. Δεν ξέρω ο κόσμος βέβαια τι λέει, δεν αρκεί να το υπερασπιζόμαστε εμείς. Φωνή λαού, οργή Θεού».

Ο κόσμος το βλέπει θετικά... 

«Ελπίζω να συνεχιστεί και να αυξηθεί το ενδιαφέρον του. Σιγά σιγά θα μπει και η ιστορία στο ζουμί της. Επειδή τυχαίνει να ξέρω τη γραφή του Λώρη Λοϊζίδη, γνωρίζω ότι αυτό γίνεται προοδευτικά. Κι ελπίζω ότι θα έχει ακόμη μεγαλύτερη αποδοχή».

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ελισαβέτα να σας παραγκωνίζει... 

«Ναι, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το πάει σεναριογραφικά ο Λώρης, δεν έχουμε τα σενάρια μέχρι το τέλος. Η Ελισαβέτα δείχνει ότι είναι ένας φαταούλας, τα θέλει όλα δικά της, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρων ρόλος και η Ελισάβετ παίζει πολύ καλά».

Ο βασιλιάς Ιάκωβος φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρεται για τίποτα. Υπάρχουν, όμως, στιγμές που δίνει διαφορετικά δείγματα... 

«Δείχνει ότι είναι δημοκρατικός, πιο καλότροπος, ότι του διαφεύγουν πράγματα και είναι εν αγνοία του. Νομίζω ότι είναι συμπαθής περσόνα. Βέβαια δεν ξέρω τη συνέχεια...».

Κάτι ακόμη που διαφοροποιεί αυτή τη σειρά από τις υπόλοιπες είναι τα πολλά εξωτερικά γυρίσματα.

«Είναι πολλά, ακόμη και τα εσωτερικά ,όμως, γίνονται σε γνήσιους χώρους και αυτό μας εμπνέει. Είναι άλλο να βρίσκεσαι σε ένα μουσειακό κτήριο που έχει επισκευαστεί και άλλο να σου κάνουν δύο σκηνικά και να παίζεις μέσα σε αυτά. Επί πλέον, τα ρούχα είναι φανταστικά, οι λήψεις εξαιρετικές και ελπίζω να είναι κάτι που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως προσφορά στον κόσμο. Τα περισσότερα σίριαλ βασίζονται πολύ σε ευκολίες χωρίς ειδικές προετοιμασίες αντί να προσφέρουν στο κοινό εκείνο που του αρμόζει. Ελπίζω και το περιεχόμενο να είναι καλού επιπέδου όπως και τα παιξίματά μας, και να δώσουμε νέα πνοή στα πράγματα».

Αυτά δήλωσε ο ηθοποιός στο 7 Μέρες Tv

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: