Γιάννης Χατζηγεωργίου για ΤΑΜΑΜ:«Με μια απλή ανακοίνωση,οι τηλεθεατές ήρθαν για να γυρίσουν μαζί μας το φινάλε»


Χθες το βράδυ προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 το τελευταίο επεισόδιο του ΤΑΜΑΜ.  Ο πρωταγωνιστής, Γιάννης Χατζηγεωργίου, μιλά για το τελευταίο γύρισμα αλλά και τον ρόλο του στο σίριαλ αυτό...«Το φινάλε της σειράς γυρίστηκε σε ένα κολέγιο στον Βύρωνα και το προαύλιο του σχολείου γέμισε με χιλιάδες παιδιά, θαυμαστές του σίριαλ. Είναι συγκινητικό, αλλά με μια απλή ανακοίνωση στο facebook ανταποκρίθηκαν οι τηλεθεατές και ήρθαν για να γυρίσουν μαζί μας το φινάλε της σειράς».

Ο νεαρός ηθοποιός μιλάει για τον ήρωά του και ήδη τον νοσταλγεί... 
«Σηματοδότησε την έναρξη της τηλεοπτικής μου πορείας, καθώς πριν δεν είχα προϋπηρεσία και ήθελα μέσα από την καρδιά μου να πετύχει για να κάνω ένα βήμα μπροστά. Για μένα, αυτή η σειρά πέρασε και ένα μήνυμα στα παιδιά: ότι για να πετύχουν στη ζωή πρέπει να διαβάσουν, να αφιερωθούν σε αυτό που αγαπάνε και να αφήσουν τον χαβαλέ ή το bullying στο σχολείο. Και μου αρέσει που βλέπουμε τους ήρωες 15 χρόνια μετά να τα έχουν καταφέρει. Στη δημοσιογραφία η Ελλη, στη μουσική ο Τζεμ».

espresso

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: