Χάρης Κκολός: 'Ο Δημήτρης Αρβανίτης είναι ένα μεγάλο σχολείο υποκριτικής'


O Xάρης Κκολός μιλά για την Arena, την οικογένεια αλλά και τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Αρβανίτη...

Τι να περιμένουμε από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Ar3na

«Εγώ θα έλεγα ότι τώρα αρχίζει η δράση. Τώρα γίνονται και το ερωτικό μπέρδεμα και το οικογενειακό μπέρδεμα, και θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται οι ιστορίες η μία μετά την άλλη».

Όπως στη Ζωή μου, και στην Ar3na υποδύεσαι έναν άντρα ο οποίος δεν είναι πιστός στις σχέσεις του. Εσένα στην προσωπική σου ζωή τι σημασία έχει ο γάμος; 

«Πάνω από όλα, για μένα είναι η οικογένεια, η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη που πρέπει να διέπει έναν γάμο. Οικογένεια δεν είναι δύο παιδιά και μια σύζυγος, είναι ένα οικοδόμημα. Είναι ένα άγιο πράγμα. Πρέπει όλοι να τηρούν τη συμφωνία της οικογένειας, η οποία έχει αξίες και παραμέτρους».

Θα σκεφτόσουν να μετακομίσεις με την οικογένειά σου μόνιμα στην Ελλάδα; 

«Ούτε λόγος...».

Γιατί τόσο απόλυτος; 

«Στο παρόν στάδιο, όχι. Έχω τη ζωή μου στην Κύπρο, τις δουλειές μου. Είναι δύσκολο με δύο παιδιά να μετακομίσω στην Ελλάδα. Είναι ταλαιπωρία ψυχολογική και πρακτική για την οικογένειά μου».

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Δημήτρη Αρβανίτη; 

«Χαίρομαι που έχω γνωρίσει εραστές της τηλεόρασης. Ο Δημήτρης Αρβανίτης είναι ένα μεγάλο και ωραίο σχολείο υποκριτικής. Ο άνθρωπος έχει ''ντοκτορά'' στην τηλεόραση. Το αντικείμενο το γνωρίζει απ' έξω. Είναι ''σχολείο'' για όλους τους ηθοποιούς. Εγώ δουλεύω σχεδόν 20 χρόνια και μαθαίνω πράγματα από τον Δημήτρη Αρβανίτη. Όλα τα παιδιά και οι συνθήκες που εργάζομαι είναι πολύ καλές και νιώθω όμορφα».

Πηγή: Mytv

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: