Βάσω Λασκαράκη για το ΣΟΪ: 'Οι σεναριογράφοι μού έχουν δώσει μια γραμμή, αλλά...'


Η Βάσω Λασκαράκη πρωταγωνιστεί για 3η σεζόν στο επιτυχημένο σίριαλ ,ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ,που πήρε το εισιτήριο και για 4η χρονιά.

Η ηθοποιός μιλά στο Τηλέραμα  τόσο για την ηρωίδα της όσο και τις δυσκολίες λόγω πολύωρων γυρισμάτων...

Τι αγαπά και τι την εκνευρίζει στην ηρωίδα της στο «Σόι»;

«Είναι δύσκολο να μιλήσω για το τι με εκνευρίζει στη Λυδία. Οι σεναριογράφοι μού έχουν δώσει μια γραμμή, αλλά η Λυδία έχει τα δικά μου εκφραστικά μέσα, πολλά από τα οποία είναι και της Βάσως. Όταν κάποιες καταστάσεις τις αντιμετωπίζει με περισσότερη υστερία, ναι, λίγο η υστερία της με ενοχλεί. Εγώ δεν είμαι τόσο υστερική. Κατά τα άλλα, την αγαπώ πολύ».

Υπάρχει η σκέψη να συνεχίσει και για τέταρτη σεζόν η σειρά. Την χαροποιεί αυτό το ενδεχόμενο ή την προβληματίζει, γιατί ίσως κάνει «κοιλιά»; 

«Πάντα αυτός ο φόβος υπάρχει. Όμως το δυσκολότερο για μένα είναι ότι βρίσκομαι στο γύρισμα 10 ώρες κάθε μέρα. Δεν έχω την πολυτέλεια να πάρω ένα ρεπό, καθώς με τον Ηλία Μελέτη είμαστε το κεντρικό ζευγάρι. Περισσότερο αυτό ,λοιπόν, με κάνει να αισθάνομαι εγκλωβισμένη, δηλαδή ότι θα έρθει άλλη μια χρονιά με τόσο φόρτο εργασίας, παρά το αν θα κάνει "κοιλιά" η σειρά. Εξάλλου είμαστε πολύ δεμένοι όλοι. Ακόμη κι αν κάτι μας δυσκολέψει στο σενάριο, μπορούμε να το αλλάξουμε, να το συζητήσουμε μεταξύ μας, με τους σεναριογράφους και τον σκηνοθέτη».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: