Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: 'Ο καθένας μπορεί να διαθέσει το σώμα και το μυαλό του όπως θέλει...'


Για τα απωθημένα του, τι θα ήθελε να αλλάξει πάνω του αλλά και ποιο είναι τελικά εκείνο το κενό που κουμπώνουν οι «ουσίες και τα οινοπνεύματα», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

«Είναι παραίσθηση. Την έχω ζήσει. Δεν οδηγεί πουθενά, Ξέρεις μάλλον πού οδηγεί; Στο τέλος. Περιμέναμε τον Σιδηρόπουλο να έρθει να παίζουμε μαζί σε μια συναυλία. Δεν ήρθε. Δεν είμαι κατηχητικό κι εγώ. Αλλά δεν υπάρχει άλλη αλήθεια. Τελεία και παύλα. Ο καθένας μπορεί να διαθέσει το σώμα και το μυαλό του όπως θέλει. Το ίδιο και με τις μοτοσικλέτες και την ταχύτητα. Απ' όσους τρέχουν, οι μισοί καταλήγουν είτε στο νεκροτομείο ή με σπασμένα πλευρά».

Ποιο είναι το απωθημένο σας;

«Να πάρει ο Παναθηναϊκός ένα πρωτάθλημα. Πλάκα κάνω. Θέλω να πάω στην Κίνα και να κάνω την επιστροφή με τον Υπερσιβηρικό. Θα το καταφέρω. Είναι ταξίδι ζωής».

Τι θα αλλάζατε πάνω σας;

«Αν μπορούσα να χάσω καμιά τριανταριά κιλά, θα το έκανα! Αλλά είναι πολύ δύσκολο. Δεν φιλοδοξούσα ποτέ να είμαι sex symbol, δεν με ένοιαζε, αλλά έχω αρχίσει να βαραίνω, να γίνομαι ράθυμος και αυτό με πειράζει!», λέει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθερία.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: