Η Κατερίνα Παπουτσάκη για το ΠΑΡΑΜΥΘΙ:«Χαίρομαι τόσο που συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά»


Στο ΠΑΡΑΜΥΘΙ...ΑΛΛΙΩΣ η Κατερίνα Παπουτσάκη υποδύεται την πριγκίπισσα Αικατερίνη, και για τις ανάγκες του ρόλου έχει ξεκινήσει μαθήματα ιππασίας. Η ηθοποιός μιλά στο Τηλέραμα τόσο
για τα γυρίσματα και πόσο έχει δυσκολευτεί ,αλλά και για το παραμύθι, που είναι το κεντρικό θέμα της σειράς...

Πόσο έχει δυσκολευτεί η Κατερίνα Παπουτσάκη στη γυρίσματα της σειράς; 

«Τα απολαμβάνω. Μου αρέσει όταν μου δίνεται η ευκαιρία να μάθω καινούργια πράγματα, που σε άλλη περίπτωση δεν θα είχα το κίνητρο. Είναι από τα ωραία της δουλειάς μας. Όπως μου συνέβη και με το κέρλινγκ στην "Εθνική Ελλάδος", έτσι και τώρα με ευχαριστεί πολύ, κυρίως η ιππασία, που είναι φανταστική εμπειρία».

Επειδή είναι μητέρα, η σχέση της με το παραμύθι είναι πολύ στενή. Της αρέσει που το ζει πάλι όλο αυτό και στη δουλειά της; 

«Είναι πράγματι ένας τρόπος να βλέπουμε τον κόσμο διαφορετικά, ρομαντικά. Μου αρέσει αυτή η διαδικασία, από την οποία βγαίνουν όμορφα πράγματα, ένα μήνυμα πού το πιστεύω κι εγώ γενικά, ότι δηλαδή το καλό θα νικήσει, όπως γίνεται συνήθως στα παραμύθια. Ίσως και να είμαι λίγο ονειροπόλα, όπως η ηρωίδα μου. Για αυτό, όμως,χαίρομαι τόσο που συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: